Logistikøkonom

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav
København SU berettiget Erhvervsuddannelser 2 år Gymnasiel
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Gymnasiel
Logistikøkonom

Denne uddannelse har fokus på den logistiske del af virksomheden.


Logistikøkonom er en 2-årig videregående uddannelse, hvor du i løbet af uddannelsen bl.a. får opbygget en viden om virksomheden og dens omverden, om produktionsprocesser og de forskellige distributionsformer.


Det er blandt andet områder som lagerstyring, indkøb, økonomi og Supply Chain management der bliver undervist i på uddannelsen.


Og du får et solidt kendskab til informationsteknologi og moderne planlægningsværktøjer. Verdens økonomier smelter sammen, og virksomhedernes konkurrenceevne afhænger mere og mere af deres evne til at agere internationalt og være globalt orienteret. Hver dag skal stadig flere varer flyttes til og fra fjerne egne af verden. Logistikøkonomuddannelsen er for dig, der vil være med, hvor tingene sker.


Uddannelsen består således af 4 semestre. De tre første semestre byder på undervisning, projektudarbejdelse, studierejse mm. Endelig vil du i det 4. semester få mulighed for at komme i praktik for her at vise dine evner og udleve din kunnen.


Undervisningen tager udgangspunkt i problemorienteret projektarbejde og sigter på, at du professionelt skal kunne præsentere de resultater, du finder frem til. Derudover får du et overordnet overblik over logistik- og transportområdet.

Jobmuligheder

Bliv logistikøkonom, logistikassistent, koordinator, indkøber eller videreuddan dig enten i Danmark eller i udlandet. Der er mange muligheder med en uddannelse som logistikøkonom.Specielle adgangskrav

For at søge ind på uddannelsen skal du have en studentereksamen fra det almene gymnasium, HHX, HF eller HTX, eller du skal have en erhvervsuddannelse inden for kontorområdet. Derudover skal du have engelsk B og matematik C.