Landskabsarkitektur - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Landskabsarkitektur

Kunst, design og byplanlægning kommer til udtryk i denne uddannelse, som foregår på engelsk. Her sætter du dine kreative evner på spil i en sammenhæng der kommer til at påvirke fremtidens infrastruktur og du vil endeligt kunne sætte dit personlige præg på byen og naturen, hvorend der planlægges at blive bygget.


Bæredygtighed er et nøgleord i uddannelsen, som det er i samfundet i dag. Det gælder om at skabe byer der kan give tilbage til miljøet på en positiv måde og fjerne forureningen, samt klare de ekstreme vejrforhold der kommer flere og flere af.


Mange landskabsarkitekter sidder ofte i teknik og miljø afdelingerne i kommunerne, hvor de planlægger nye tiltag med infrastrukturen, designer byrum og forbedrer forholdene ved byens parker, strande og legepladser.


Når du læser kandidatuddannelsen i Landskabsarkitektur, så læser du en kreativ uddannelse, der sætter dig i stand til at designe fremtidens byer og landskaber. Du vil arbejde med planlægning af de byer og landskaber som er en integreret del af vores samfund. I løbet af de 2 år som uddannelsen varer er halvdelen af de ECTS point som udgår uddannelsen baseret på valgfrie kurser og fag. Resten er et obligatorisk temakursus og dit speciale.Jobmuligheder

Arbejde i Teknik og Miljø afdelingen hos kommunen.


Arbejde som arkitekt, enten selvstændig eller ansat i arkitektfirma.Relaterede studenterjobs

Du kan tage et arbejde hos et arkitektfirma eller måske på kommunen. Så lærer de dig at kende og du har større chance for at blive ansat efterfølgende.