Lægeeksamineret Massør

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Kolding Ingen SU eller løn Erhvervskurser 100 timer Folkeskole Skønhedshuset Vejle
By Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervskurser
Varighed 100 timer
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Skønhedshuset Vejle
Lægeeksamineret Massør

Skønhedshuset i Vejle tilbyder en uddannelse som fysiurgisk massør. Som fysiurgisk massør har du mulighed for at bliver registreret som alternativ behandler. Uddannelsen er mere omfattende end de fleste massøruddannelser da den dækker både over almindelig ”velfærdsmassage” og mere dybdegående massage der bruges til behandling af sportsskader eller mere krævende behandlinger.

Uddannelsen strækker sig over 100 timer, hvor du får et grundigt indblik i kroppens anatomi og derved får et indgående kendskab til musklernes placering og funktioner. På den måde lærer du de helt rette teknikker til at behandle kunder der har særlige behov.

Til undervisningen får du nogle meget fyldigt beskrevne kompendier der er lavet specielt for sportsterapeuter og massører. Den praktiske del af undervisningen foregår på medkursister, så du får rigelig mulighed for at afprøve dine færdigheder på forskellige kropstyper. Det er en rigtig god ide at øve sig både praktisk og teoretisk udenfor skolen, så du kan forvente at bruge ca. 3-4 timer om ugen på dette. Du kan eventuelt mødes med nogle af dine medstuderende til at øve massagebehandlinger og læse op på stoffet.

Når du har bestået eksamen vil du modtage et bevis der er underskrevet af en læge, en fysiurgisk massør og skolelederen. Dette bevis er meget effektivt i jobsøgningen efterfølgende, hvis du ikke vælger at blive selvstændig.

Skolens undervisere prøver altid at holde sig ajour med den nyeste viden indenfor området og på den måde forbedre uddannelsen mest muligt. Når du har bestået eksamen opnår du desuden medlemskab af FDFM (Foreningen Danske Fysiurgiske Massører), som består af fagfolk der er godkendte fysiurgiske massører. Som medlem bliver dine interesser varetaget og du kan desuden blive erhvervsforsikret igennem foreningen, hvor du kan forsikre dig mod klientskader.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Skønhedshuset Vejle dig med mere information om hvordan du bliver Lægeeksamineret Massør