Lågsus P3 feat. Emil Stabil, Citybois og Gilli på Grøn Koncert!

Lågsus P3 feat. Emil Stabil, Citybois og Gilli på Grøn Koncert!

De to radioværter Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen har taget Emil Stabil med på scenen og giver hele publikum en ”lågsus” og ”habil” oplevelse. Hvis du ikke allerede er is kommer du i hvert fald ikke til at fryse når Emil Stabil og Lågsus drengene trykker den af på scenen.

Emil Stabil er ikke en døgnflue eller en enlig svale (en fugl), men til gengæld er han den nye store komet der stormede frem i 2015. Han har allerede optrådt på de store festivaler, og gjorde det så godt til sidste års Grøn Koncert at han selvfølgelig kommer igen i år.

Et andet populært band der deltager på årets Grøn Koncert er Citybois. De to drenge, der ikke vandt X-Factor i 2015, vandt til gengæld mange, mange pigehjerter i hele Danmark. Deres første single slog endda vinderen af X-Factors single da disse blev udgivet. Drengene kaster måske et par ord af deres selvudviklede sprog til publikum.

De lægger sig stilmæssigt meget godt imellem The Weeknd og Scarlet Pleasure, men de har deres eget udtryk.

Den 23-årige rapper Gilli, har ligesom de andre unge talenter haft stor succes i det forgangne år. Blandt andet singlen debut’en ”C’est la vie” og efterfølgeren ”Tidligt op”, som var den syvende mest delte sang på Spotify på verdensplan.

Bestil din billet til Grøn Koncert her og hør de unge verdensnavne der skaber en fest!