Koreastudier - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Koreastudier

Kandidatuddannelsen i Koreastudier er normeret til 2 år og her bygger du videre på dine sproglige kundskaber og forbedrer din udtale. Du vil også møde mere avancerede teorier og metoder, der på et senere tidspunkt gør dig i stand til for alvor at arbejde videnskabeligt med det koreanske sprog.


De koreanske tekster du læser giver dig en indfaldsvinkel til alle aspekter ved det koreanske samfund: politik, religion, økonomi, markedsforhold, litteratur, musik, film og you name it! Du afslutter uddannelsen med et speciale som du kan vælge at skrive for en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution. Du vil typisk finde beskæftigelse i undervisningssektoren, som tolk og oversætter eller som konsulent med speciale i koreanske forhold.


Du kan præge din uddannelse mere på kandidaten med forskellige valgfag, så du kan tilpasse den efter din interesse. For eksempel kan du vælge en mere historisk tilgang, hvor du kan vælge noget kunsthistorie, da Korea har meget kunst der er præget af de mange forskellige dynastier der har været i landet.


Du kan også vælge den mere økonomiske vej, som kan være meget spændende især på grund af den store økonomiske udvikling Sydkorea har været igennem siden 2. verdenskrig. Nordkorea har til gengæld ikke udviklet sig så meget på den front, men er et meget spændende land politisk set.


Jobmuligheder

Du kan blive politisk journalist, ansat i en eksportvirksomhed eller blive tolk, oversætter eller konsulent på ambassaden.Relaterede studenterjobs

Du kan eventuelt fortsætte det arbejde hos den koreanske restaurant, som du havde på bacheloruddannelsen, eller du kan du kan blive tutor for nogle andre på uddannelsen.