Kan du norsk eller svensk, og elsker du at skrive?

Arbejdsgiver: Studenterguiden.dk

Område: Odense

Opslået: 23/08/2017

Ansøgningsfrist: 23/05/2018


Kan du norsk eller svensk, og elsker du at skrive?

Så har vi nok studiejobbet som skabt til dig! Vi søger dig, som læser journalistik, kommunikation eller har helt exceptionelle evner inden for tekstforfatning. Du vil skulle forfatte artikler, samt oversætte tekster til norsk og svensk

Dit primære arbejde vil bestå af at skrive redaktionelt indhold til forskellige hjemmesider, løbende opdatering af indhold på vores medier, og artikler på vegne af vores klienter.

Vi beskæftiger os med en bred portefølje af emner, så ønsker du f.eks. at skrive indhold til andre studerende, til IT entusiaster eller noget helt andet - så har vi helt sikkert en opgave til dig.

Du kan forvente to vagter pr. uge á 3½ time på vores kontor på Vestergade 55.

Vi forventer bl.a. at du:

  • Elsker at skrive og arbejde med tekstforfatning.
  • Skriver 100% korrekt norsk/svensk, i et levende og spændende sprog.
  • Laver unikt og deleventligt indhold.
  • Arbejder seriøst og selvstændigt.

Har du andre relevante evner inden for f.eks. sociale medier, e-mail marketing, grafisk arbejde el. lign. vil det helt klart være en fordel - men ikke et krav.

Du kan bl.a. forvente af os:

  • Et godt arbejdsmiljø, med plads til sjov og hygge.
  • Hjælp og vejledning til at blive en bedre skribent.
  • Konkurrencedygtig løn.
  • Gratis frokost, sodavand, kaffe, frugt mv. 

Hvem er vi?

Studenterguiden.dk er en portal for unge og studerende i hele Danmark. Hvert år er vi med til at vise vejen for mere end 1.000.000 besøgende på vores hjemmeside.

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe værdiskabende kontakt til målgruppen. Vi hjælper også en lang række samarbejdspartnere med tekstforfatning.

Vi sætter en stor ære i, at alt vi leverer op til den højeste standard og går altid en ekstra mil for, at vores kunder er tilfredse. Ligeledes er det vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø hvor alle føler sig værdsat og motiverede, for at vi sammen kan levere det bedst mulige resultat.

Send os din motiverede ansøgning allerede i dag. Vedhæft gerne en artikel eller andet du har forfattet inden for de sidste seks måneder.

 

Alle ansøgninger sendes til kenneth@studenterguiden.dk

 Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk