Journalistik - Højskolekurser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Askov Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Askov Højskole
Journalistik

Er dit tastatur konstant rødglødende og dine kuglepenne nedslidte? Er du uafbrudt på jagt efter det mest rammende ord og den bedst klingende sætning for at kunne skrive den bedste artikel? Kan du vågne op midt om natten med en fantastisk formulering i hovedet, der bare skal på papir her og nu? Med andre ord - kan du lide at skrive? Kunne du tænke dig at skrive mere, og måske endda gøre skriveriet til din levevej? Som journalist måske, men du frygter ikke at kunne bestå journalisthøjskolens optagelsesprøve?


 


Journalistik og Medier er en af de mest populære kurser på Askov Højskole og skolen kan bryste sig med, at 75% af deres kursister kommer ind på Journaliststudiet. Så står du og skal søge ind på Journaliststudiet kan det være en rigtig god ide, at investere i et ophold på Askov Højskole.


Pris og indlogering:
Opholdet på Askov koster kr. 1.100,- pr. uge. Intensivkurser dog kr. 1400,- pr. uge.
Der må påregnes en mindre udgift til undervisningsmaterialer og ekskursioner, herunder en eventuel studierejsen.


I løbet af kursets 20 uger vil du få dine evner prøvet grundigt af. Hvad end du er et eminent skrivetalent, der vil lokke din indre forfatter ud i dagslyset eller du går mere op i research.


Du vil få blive udfordret på din kreativitet og få skærpet din kritiske sans.


Du lærer hvordan du laver nyheder og skriver artikler, samt sætter en bestemt vinkel på en historie. Derudover får du lov til at prøve at lave interviews, reportager, radioindslag, tv-nyheder og fotojournalistik.


Du vil på kurset blive præsenteret for en stribe velsmurte skrivemetoder samt et hav af inspirerende tekster og ikke mindst få grundig feedback på dine egne skriblerier.