Innovation og Entrepreneurship

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Aalborg SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Aalborg Universitet
By Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Aalborg Universitet
Innovation og Entrepreneurship

Hvis du er en af dem der altid får en masse ideer, men aldrig får dem ført ud i livet, så har du muligheden for at tage en uddannelse, hvor du lærer at håndtere teorier og værktøjer til at gennemføre et projekt fra ide til virkelighed.


Innovation og Entrepreneurship er en kandidatuddannelse, der sætter fokus på evnen til at tænke kreativt for at udvikle nye produkter og virksomhedsudvikling. Uddannelsen er skræddersyet til studerende, der går med tanker om at starte deres egen virksomhed, men synes de mangler det store overblik eller den teoretiske ballast til at drive virksomhed og varetage alle de funktioner der kræves. Helt konkret lærer du at tage den "gode ide" og udvikle den til et økonomisk bæredygtigt projekt, så grundlaget for en innovativ virksomhed er skabt. Undervisningsforløbet er bygget op om almindelige forelæsninger, kurser, seminarer og projektarbejde.


Mange af de studerende bliver enten ansat i et firma efterfølgende, hvor de kan sidde i R&D afdelingen og videreudvikle på produkter. Det handler ofte om at forbedre produkter og gøre dem mere brugervenlige, eller at udvikle en ny teknologi, som kan erstatte den gamle og effektivisere den.


Mange virksomheder ønsker at fremstå som innovative, og det er et meget populært ord for tiden, så mulighederne er mange når du er færdiguddannet.


Du kan også vælge at blive selvstændig med dit eget projekt. Du vil kunne stå på egne ben, da du har lært alle de økonomiske teorier det kræver, både markedsføringsmæssigt, regnskabsmæssigt og set i et globalt perspektiv, så du altid er med på beatet.