Health & Fitness

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Idrætshøjskolen Bosei
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Idrætshøjskolen Bosei
Health & Fitness

På Heath and fitness får du brugt alle dine muskler i kroppen. Du kan kaste med kettlebells, løbe intervalløb, træne med vægte eller trække dæk. Mulighederne er mange, så hvis du er glad for at dyrke din krop eller du bare synes den trænger til en ordentlig omgang der ikke bare kan gøres ved et ugentligt besøg i fitnesscenteret, så tag dette kursus.


Du får selvfølgelig også sund og nærende mad mellem træningen, så du begynder på en helt ny livsstil eller holder den hvis du allerede var begyndt.


Det er dog ikke kun træning dagen lang. Det er om formiddagen at træningen foregår, så du kan komme ud af fjerene og få gang i adrenalinen og få kroppens egne endorfiner til at ”pushe” dig til at yde mere.


Efter frokost er der shiatsu massage og akupressur, som du udfører på en af de andre studerende og omvendt.


Du lærer forskellige former for træning så du kan kombinere den træningsform der passer dig bedst. Du får også undervisning i teori om hvordan kroppen fungerer og hvad der påvirker kroppen på hvilke måder, så du ved hvad du skal undgå og hvad du bør gøre for at få en sund krop.


Men ingen sund krop uden en sund sjæl også. Du kommer til at nyde dine yoga eller meditationstimer, som du kan bruge til at fordybe dig i.