Geografi & Geoinformatik - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Geografi & Geoinformatik

Den 2-årige kandidatuddannelse i Geografi & Geoinformatik er en glimrende mulighed for at specialisere sig i et særlig område indenfor geografi. De kompetencer du udvikler kan bruges både i forskningsmæssige sammenhæng eller i jobfunktion i det private erhvervsliv. Du opbygger en specialviden om naturen og den menneskelige påvirkning som f.eks. byer og industri har på den.


Nogle af de fag, der bedst belyser disse problemstillinger er f.eks. bæredygtig ressourceforvaltning, globale miljø- og naturprocesser, by- og regionaludvikling, globalisering og anvendt geoinformatik. Du kan frit forme din faglige profil og dermed arbejde dig frem mod dit drømmejob med tasken fuld af værdifulde kompetencer.


Bemærk at uddannelsen er engelsksproget!


Du vil komme til at beskæftige dig med miljøforvaltning, miljøpolitik, naturbeskyttelse, forurening, klimaforandringer, byplanlægning, udvikling og fattigdom i u-lande. Derudover vil du også kunne tage hånd om forandringer, både de sociale og den økonomiske slags, i Danmark og på tværs af grænser.


Efterfølgende kan du blive stort set alt mellem himmel og jord. For når først du formår at omsætte teori til praksis, og formidle denne viden til andre, så har du nøglen til succes indenfor rigtig mange felter.


Et eksempel er nyhedsværten Divya Das, som blev uddannet geograf, men ikke kunne finde arbejde indenfor hendes felt og dermed endte med at blive tv-meteorolog og efterfølgende nyhedsoplæser.


Men du kan også få job inden for rådgivningsbranchen i forhold til bygning af infrastruktur og husbyggeri.Jobmuligheder

Underviser, forsker, ansat i i rådgivende ingeniørfirmaer, i den offentlige administration, byplanlæggere, projektkoordinatorer, miljømedarbejdere, fritidskonsulenter, erhvervsudviklingskonsulenter, studie- og erhvervsvejledere eller som AC-fuldmægtige internationale organisationer som fx Mellemfolkeligt Samvirke eller FN.Relaterede studenterjobs

Tag et studiejob hos et rådgivende ingeniørfirma og bliv husket. På den måde har du sikret dig et job bagefter.