Forsikringsmatematik (Aktuar) - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Forsikringsmatematik (Aktuar)

På kandidatuddannelsen i Forsikringsmatematik fordyber du dig virkelig i fagområderne sandsynlighedsregning, forsikringsmatematik og finansieringsteori. Der er en del obligatoriske elementer som du skal følge, men en væsentlig del af de 2 år består af valgfrie fag, så du kan forme dine egen individuelle fagprofil. Du afslutter med at skrive et speciale og det anbefales at du vælger en forsikringsvirksomhed at samarbejde med.


Da der kommer flere og flere uventede situationer, som storme og oversvømmelser i Danmark kræver det mere og mere af forsikringsselskaberne at lave beregninger der kan vise sandsynligheden for dette og beregne folks forsikringspræmie.


Derfor har det meget relevans for fremtiden, hvordan forsikringsselskaberne vil opsætte deres beregninger.


Som kandidat i Forsikringsmatematik kan du også gå selvstændig og fungere som konsulent for en kundegruppe.Jobmuligheder

Der er stor efterspørgsel på aktuarer, og nærmest ingen arbejdsløshed. Uddannelsen er rettet mod forsikringsverdenen, og de færdige kandidater ansættes primært i forsikringsselskaber, pensionskasser, banker og konsulentfirmaer.