Fashion og Design

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser 1 år Ingen Vrå Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 1 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Vrå Højskole
Fashion og Design

Vrå Højskole har en fantastisk Tekstil og Designlinje, skabt til dig der vil afprøve dine kreative evner og måske bruge opholdet som forskole til en uddannelse som skrædder/designer. Det er ikke et krav at du har lært at sy først, og du skal nok lære det hvis du ikke kan i forvejen. Det handler mest om din kreative indstilling.


Måske drømmer du endda om at blive selvstændig og skabe dine egne kreationer som du kan sælge i din egen butik eller måske arbejde for en større tekstilproducent som designer?


Kunne du tænke dig at arbejde på modelsystue som modelkonstruktør med graduering og opsyning af salgskollektioner?  Vil du lære tilskæring og syning af beklædning samtidig med at du lærer at opsætte personlige mål og nå dem? Og drømmer du om et liv som skrædder/tøjdesigner eller vil du skabe din egen tøjstil, så er et ophold på Vrå Højskole et godt afsæt.


Du får en grundig indføring i mønsterkomposition, syteknikker og tilskæring og lærer blandt andet nogle teknikker og genveje på symaskinen, som du garanteret ikke kendte i forvejen.
Du lærer hvordan man udtrykker sig i farve, form og stil og du får undervisning i hvordan du bedst laver udsmykning og applikationer samt tryk (serigrafi, bloktryk m.m.)


Underviseren følger den enkelte elev tæt, og rådgiver om hvordan du dygtiggør dig i den retning du egner dig bedst til.Jobmuligheder

Skrædder, regissør, designer, selvstændig.