Få Hollywoods glamour i dine hænder, som makeup artist

Få Hollywoods glamour i dine hænder, som makeup artist

Hvad ville Hollywood være uden de store gallakjoler, flotte frisurer og den perfekte makeup? Det ville i hvert fald ikke have det samme stjernestøvsimage, som det har nu. Det er klæder der skaber folk, som man siger, men makeuppen har sandelig også meget at sige i denne sammenhæng. Meget kan man klæde sig ud til, for at se godt ud, men hvis du ikke har fået lagt en ordentlig makeup, så kan du godt begynde at græde over de billeder der bliver taget af dig på the red carpet.

Derfor er Hollywood stjernernes hemmelige våben deres makeupartist. Mange bruger altid den samme artist, da de skaber et bånd mellem hinanden og artisten får en rigtig god fornemmelse af hvordan makeuppen skal sidde på sine klienter.

Det er derfor også kun de bedste makeup artister, der bliver besøgt af skuespillerne. Vil du selv være en af de bedste makeup artister og lægge den flotteste makeup, som du kan nyde på TV eller i magasinerne bagefter, så tag en uddannelse som makeup artist hos Nicci Welsh.

Nicci Welsh har selv lagt makeup på mange af de kendte og er selv kendt for at være en af de bedste makeup artister i verden. Så hvis du vil lære af den bedste, så tilmeld dig kurset her eller skriv dig op for at høre nærmere om hvordan du kommer ind i den glamourøse verden.

Studenterguiden.dk har anmeldt Nicci Welsh Make-up Academy - du kan læse vores anmeldelse her