Erfaren psykolog til telefonberedskab (Bijob)

Arbejdsgiver: Psykiatrifonden

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, København, København NV, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Opslået: 08/11/2019

Ansøgningsfrist: 08/12/2019


Erfaren psykolog til telefonberedskab (Bijob)

PsykiatrifondenErfaren psykolog til telefonberedskab (Bijob)

Psykiatrifonden, København

Kunne du tænke dig at være med til at forebygge stress og mistrivsel på danske arbejdspladser og har du lyst til at gøre en forskel?

Vi søger en erfaren psykolog til vores telefonberedskab, som Psykiatrifonden i samarbejde med Worklife Barometer, er en del af. Vi foretrækker at du er autoriseret psykolog.

Telefonberedskabet er et supplement til trivsels-appen Howdy som benyttes af medarbejdere på tilmeldte virksomheder to gange om måneden. Medarbejderne besvarer 5 elektroniske spørgsmål om, hvordan de trives. De går eksempelvis på søvn, humør og motivation. Spørgsmålene er baseret på WHO’s trivselsindeks og er udviklet i forbindelse med appen Howdy.

Dine primære opgaver:

  • Varetage støttende telefonsamtaler på ca. 15 minutter med fokus på stresshåndtering, forebyggelse, trivsel og handleanvisninger.
  • Begrænset registrering af de anonyme opkald.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk