Er du en ordsmed med flair for Tech?

Arbejdsgiver: Studenterguiden.dk

Område: Odense

Opslået: 07/06/2017

Ansøgningsfrist: 18/07/2017


Er du en ordsmed med flair for Tech?

Så har vi nok studiejobbet som skabt til dig! Vi søger dig, som f.eks. læser journalistik, kommunikation og brænder for at skrive om IT, teknologi og nørderi generelt.

Dit primære arbejde vil bestå af at skrive redaktionelt indhold til primært IT og Tech medier. Ofte vil der være tale omvære anmeldelser af nye produkter og programmer, relevante nyheder fra IT branchen og artikler på vegne af vores kunder. 

Du må gerne have en nørdet tilgang til emnet, og du bruger nok mange timer foran skærmen i forvejen.

Du kan forvente to vagter pr. uge á 3½ time på vores kontor på Vestergade 55. 

Vi forventer bl.a. at du:

  • Elsker at skrive og arbejde med tekstforfatning.
  • Skriver 100% korrekt dansk, i et levende og spændende sprog.
  • Laver unikt og delevenligt indhold.
  • Arbejder seriøst og selvstændigt.
  • Har flair og er entusiastisk ift. IT/Tech

Har du andre relevante evner inden for f.eks. sociale medier, e-mail marketing, grafisk arbejde el. lign. vil det helt klart være en fordel - men ikke et krav.

Du kan bl.a. forvente af os:

  • Et godt arbejdsmiljø, med plads til sjov og hygge.
  • Hjælp og vejledning til at blive en bedre skribent.
  • Konkurrencedygtig løn.
  • Gratis frokost, sodavand, kaffe, frugt mv.

Hvem er vi?

Studenterguiden.dk er en portal for unge og studerende i hele Danmark. Hvert år er vi med til at vise vejen for mere end 1.000.000 besøgende på vores hjemmeside.

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe værdiskabende kontakt til målgruppen. Vi hjælper også en lang række samarbejdspartnere med tekstforfatning.

Vi sætter en stor ære i, at alt vi leverer op til den højeste standard og går altid en ekstra mil for, at vores kunder er tilfredse. Ligeledes er det vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø hvor alle føler sig værdsat og motiverede, for at vi sammen kan levere det bedst mulige resultat.

Send os din motiverede ansøgning allerede i dag. Vedhæft gerne en artikel eller andet du har forfattet inden for de sidste seks måneder. 

Alle ansøgninger sendes til kenneth@studenterguiden.dkSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk