eScience

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
eScience

eScience er en nyere uddannelse under det Naturvidenskabelige Fakultet i København. Men hvad er og betyder "eScience" spørger du sikkert. eScience er for det første en kandidatuddannelse på 2 år. Det fungere som en overbygning på en naturvidenskabelig bacheloruddannelse - det kunne være fysik, biologi, kemi eller lign. eScience lærer dig at gøre intensivt brug af computere og IT teknologi i det arbejde og den forskning, der er knyttet til dit bachelorfag. Har du studeret fysik, så lærer du at integrere forskningsresultater og indsamlede data med computersystemer og dermed kan du nemt analysere data og automatisere mange processer. Undervisningen sker på engelsk og du har senere gode muligheder for at udbygge din faglige profil med en .phd afhandling.


Med uddannelsen eScience lærer du at bruge værktøjer til at udvikle præsentationer af eksplosioner eller solstorme, eller en timelapse af universets udvikling. Du kan også lave programmer der viser farlige projekter, så du undgår at komme til skade, da det blot er en simulation.


Simuleringen kan du sammenligne med dine egne observationer og få en større forståelse af detaljerne i processen.


eScience er med til at give videnskabelige arbejdsmetoder der kan lagre ekstreme store mængder af data.


For hvert 2. år er mængden af data i den videnskabelige verden fordoblet og så mange data er der ingen der kan overskue, så derfor skal der findes metoder til at gemme og udtrække data på den bedst mulige måde.


Jobmuligheder

Underviser, forsker, analytiker i bank eller finanshuse, samt ansættelse i private virksomheder med fokus på forskning og udvikling af innovative produkter.Relaterede studenterjobs

Studiejob som assistent for en forsker eller laboratoriemedarbejder.