Babyterapeut

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Alternative uddannelser 4 weekender Ingen Dansk Akademi for Kropsterapi
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Alternative uddannelser
Varighed 4 weekender
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Dansk Akademi for Kropsterapi
Babyterapeut

Hos Dansk Akademi for Kropsterapi kan du nu tage en unik uddannelse som babyterapeut. Uddannelsen som babyterapeut med kurserne Babyterapi 1 og 2, giver dig adgang til at komme på portalen www.babyterapi.dk hvis din kommune er ledig.

Det er dejligt at få en lille ny i familien, men ofte kan der opstå problemer, som man som nybagte forældre ikke har indblik i hvordan man skal håndtere. Heldigvis er der hjælp at få, og du kan selv være med til at give denne hjælp. Det er fantastisk givende at kunne hjælpe de små med de problemer de måtte have.

På kurset i Babyterapi 1 og 2 lærer du de mest effektive teknikker til at afhjælpe spædbørnsproblemer. Kurserne strækker sig over 4 weekender. Der indgår blandt andet teknikker fra Kranio-sakral terapi, zoneterapi, kinesiologi og massage.

Du får de bedste redskaber gennem kurserne i Babyterapi til at håndtere både urolige forældre og børn med eksempelvis kolik.

Kurserne afholdes på Dansk Akademi for Kropsterapi både i Århus og København.

I 2016 gives der 1000 kr. i rabat ved tilmelding til begge kurser. Du kan læse mere om kurserne på

http://www.kropsakademi.dk/babyterapi/

Derudover kan du kigger på portalen som du har mulighed for at blive en del af www.babyterapi.dkJobmuligheder

Babyterapeut

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Dansk Akademi for Kropsterapi dig med mere information om hvordan du bliver Babyterapeut