BLIV MØDEBOOKER! - Vi tilbyder en garantiløn på 21.000 kr.

Arbejdsgiver:

Område: Aarhus

Opslået: 04/04/2017

Ansøgningsfrist: 04/05/2017


BLIV MØDEBOOKER! - Vi tilbyder en garantiløn på 21.000 kr.

Hos Søgemedier A/S finder du en kultur der er stærkt præget af en iværksætter virksomhed i vækst og menneskelige værdier som loyalitet, stabilitet og viljen til succes. Vi går meget op i resultater, kvalitet og kundetilfredshed. Vi er konkurrencemindede og arbejder hårdt for at være de bedste på markedet. Vi stiller høje krav men belønner også gode resultater. Vi forventer, at alle yder en særlig indsats, og til gengæld yder vi noget særligt for vores kollegaer.

Vi har et positivt arbejdsmiljø med gensidig respekt, hvor hver eneste af os er ansvarlig for at bidrage til vores fælles succes.  Vi er ansvarlige for at bidrage til det positive arbejdsmiljø, hvor toppræstationer og god kvalitet belønnes. Det gør vi ved at sætte mål og belønne vores kollegaers hårde arbejde.

DERFOR SKAL DU SØGE JOBBET SOM MØDEBOOKER!

Ikke alle er gode til at booke møder – Har du det, der skal til?

Hos Søgemedier er vi afhængige af det store arbejde, vores mødebookere laver hver eneste arbejdsdag. Derfor er det vigtigt for os at finde de helt rigtige til stillingen. Men hvad skal der til for at være god til at booke møder? Det vil vi gerne prøve at give dig svaret på. Efter du har læst dette stillingsopslag, kan du måske selv give os svaret med et ord: Mig!

Den rigtige kandidat for Søgemedier er én, der bliver motiveret af at levere et godt møde til sine kolleger. Din opgave er, over telefonen, at booke møder til vores erhvervsrådgivere. Som vores stemme udadtil og som kundernes første møde med Søgemedier, er din opgave at sørge for, at hver samtale med en potentiel kunde skal være en god oplevelse for dem. Denne opgave kræver indlevelse, overblik og nærvær.

VI MANGLER DIG!

Vi vil gerne ansætte en person, som er stabil, engageret og trives med, at telefonen er det væsentligste arbejdsredskab, hvor du laver opsøgende opkald og booker møder til vores erhvervsrådgivere. Du ringer kun til virksomheder, du selv har fundet. Du får midlerne til at finde dem, og værkstøjerne til at afdække, hvilken potentiel kunde, du har i røret og får dem afklaret med, at et møde er et godt tilbud til dem.

Det er et plus, hvis du har arbejdet med telemarketing eller et andet salgsrelateret job før, men det er ikke et krav. Vores eneste krav er, at du har lysten og viljen til at lære, hvordan du bliver god til at booke møder og derefter beviser, at du kan levere gode møder til dine kolleger – Måske du endda vinder en titel som Månedens mødebooker eller bliver nævnt på vores interne møder for dine præstationer.

VI TILBYDER DIG:

Vi tilbyder dig en alsidig hverdag, hvor tempoet er højt og oplæringen er grundig. I vores tre faste pauser i løbet af vores arbejdsdag har du mulighed for at koble af i vores ”legerum”, hvor dine kolleger står klar til at udfordre dig i bordfodbold, bordtennis, playstation eller dart. Foruden dette har vi en god frokostordning.

Vi tilbyder dig en fast grundløn med en attraktiv provisionspakke, som kun bliver mere favorabel for dig jo flere møder, du booker.

SØG STILLINGEN

Inden du sender os din ansøgning til kaa@sgme.dk, skal du kunne svare Ja på følgende og mene det:

  • Kan jeg booke møder?
  • Kan jeg foretage 70-80 opkald om dagen?
  • Kan jeg bevare en god energi og positiv indstilling til mit arbejde?
  • Har jeg lyst til at være en del af en social virksomhed og måske få venner for livet?Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk