Arkitektur og Design, Civilingeniør - Kandidat

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Aalborg SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Aalborg Universitet
By Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Aalborg Universitet
Arkitektur og Design, Civilingeniør - Kandidat

Arkitektur og design er en uddannelse, der henvender sig til kreative studerende som har lyst til at arbejde med det tekniske aspekt ved arkitektur og design. Arkitektur og Design handler i om at skabe tekniske og æstetiske værker og produkter af høj kvalitet. Design af former og produkter kan være indenfor forskellige nicher som industri, digitale og virtuelle produkter, urbane miljøer og traditionel arkitektur.


Du lærer hvordan du laver tekniske tegninger af bygninger og hvordan du kan sammensætter bydele på den mest æstetiske måde. Derved bliver du lidt en blanding af en arkitekt og en byplanlægger.


På uddannelsen stifter du bekendtskab med områder som bygnings- og produktdesign, æstetik, historisk og nutidig arkitektur, 3D-modellering. På kandidatdelen kan du specialisere dig i 1 af de 4 fagområder: Arkitektur, Urban Design, Industrielt Design eller Digital Design.


Der er et praktisk element i uddannelsen, der gør at du arbejder med dit projekt i hånden og får en bedre føling med det.


Kandidatuddannelsen undervises på engelsk, hvor folk fra hele verden kommer og studerer.