Ambitiøs økonomielev til Landbrug & Fødevarer

Arbejdsgiver:

Område: København

Opslået: 20/03/2017

Ansøgningsfrist: 20/04/2017


Ambitiøs økonomielev til Landbrug & Fødevarer

Du har opdaget, at økonomi og regnskab er spændende. Du kan lide at arbejde med tal og få tingene til at stemme. Du har sans for detaljer, kan strukturere dine opgaver, og er god til at samarbejde. Du vil gerne arbejde i centrum af København. Og så er du er ambitiøs omkring din uddannelse. Lyder det bekendt? Så læs videre her.

En af Danmarks største erhvervsorganisationer - Landbrug & Fødevarer – søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du blive grundigt oplært i de forskellige områder af regnskabsafdelingen og du vil også stifte bekendtskab med andre dele af koncernøkonomiområdet. Koncernøkonomi løser rigtigt mange opgaver og står overfor en spændende proces med sammenlægning af systemer, nye processer og meget andet. Er du nysgerrig og engageret, vil der derfor være masser af muligheder for at lære og få erfaringer.

Om dig
Inden du starter hos os, har du gennemført EUX-forløbet eller også har du suppleret din HHX/STX/HF med et 5 eller 10-uger EUS-forløb. Du kan lide at arbejde med tal og har besluttet, at din videre uddannelse skal være inden for økonomiområdet. Du er positivt indstillet og er god til at skabe kontakt til nye mennesker.

Desuden regner vi med at du:

 • Har flair for it og har godt styr på Excel og Word
 • Er skrap til dansk og engelsk i skrift og tale
 • Er samarbejdsorienteret, struktureret og har sans for detaljen
 • Trives med stor grad af ansvar, og du sætter dit præg på de opgaver, du løser
 • Er nysgerrig, imødekommende og har lyst til udfordringer

Om elevforløbet
Som økonomielev hos Landbrug & Fødevarer får du en bred 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. Undervejs vil du prøve kræfter med alle relevante funktioner inden for dit fagområde. Du kan forvente en alsidig hverdag i et miljø med uformel omgangstone og et stærkt sammenhold.

Du vil være med til at løse flere forskellige opgavetyper inden for:

 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi
 • Afstemninger og kontrol
 • Deltagelse i indberetning af løn, skat, moms og afgifter
 • Deltagelse i perioderapportering og årsregnskab
 • Deltagelse i økonomistyring og budgettering
 • Forefaldende kontoropgaver i øvrigt

Afhængigt af opgaverne kommer du til at samarbejde med kollegaer i og uden for afdelingen, og medlemmer og kunder uden for huset.

Sideløbende med de mange alsidige arbejdsopgaver vil du følge den obligatoriske skoleundervisning på Niels Brock. Du bliver ansat på overenskomstlignende vilkår med udgangspunkt i overenskomsten mellem HK og Dansk Erhverv.

Om arbejdspladsen
Landbrug & Fødevarer holder til på Axelborg – tæt på Rådhuspladsen, Tivoli og Hovedbanegården. Du får masser af dygtige kollegaer som er engagerede og samarbejder om at skabe de bedst mulige vilkår og resultater for danske landmænd og fødevarevirksomheder. De fleste er i besiddelse af godt humør, og omgangstonen er ret uformel.

I Økonomifunktionen bliver du en del af et stabilt team med mange års erfaring, som ser frem til at lære fra sig og gøre dig dygtig.

Søg jobbet
Send din ansøgning og cv ved at klikke på knappen "Søg jobbet" herunder senest 6. april 2017.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk