Agricultural Development

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Agricultural Development

Agricultural Development kan sagtens tillægges prædikatet en "idealistisk" uddannelse, især fordi du er med til at skabe et bedre livsgrundlag for de fattigste mennesker i verdenen. Som navnet antyder, så er Agricultural Development en engelsksproget uddannelsen, hvor fokus er lagt på at skabe en bæredygtig udvikling i landbruget i udviklingslandene. Du lærer i løbet af de 2 år uddannelsen varer, både hvordan man arbejder med udvikling af skov- og landbruget i ulande, hvordan du skaber bæredygtige rammer for lokal befolkning, hvilke sociale ændringer en gryende industrialisering medfører, hvordan økonomiske udvikling kommer til at gavne hele samfundet, den bedste måde at sikre fødevaresikkerhed på og mange andre essentielle problemstillinger. Undervisningsformen er ret utraditionel, da du som studerende kommer til at arbejde samme med studerende fra andre universiteter i mindre tværfaglige grupper - emnet for gruppen er et bestemt problem i et udviklingsland. I løbet af det fælles projekt skal din gruppe på et praktisk feltarbejde i det pågældende land, så du får mulighed for at se problemstilling med egne øjne og ikke kun læse om det i en bog. Agricultural Development er en utrolig lærerig uddannelse, der virkelig får dine øjne op for skævhederne i vores verden, men også giver dig muligheden for at gøre en forskel.


Jobmuligheder

Du kan blive konsulent i danske eller internationale organisatoner, der er involveret i udviklingsarbejde - f.eks Danida, FAO eller UNEP. Du kan også finde beskæftigelse i NGO organisationer, der er involveret i hjælpearbejde i 3-verdens lande - f.eks DanChurchAid eller CARE.Specielle adgangskrav

Optagelse forudsætter en bachelorgrad i en af følgende uddannelsesforløb: Naturressorucer, Fødevarevidenskab, Hortonomi, Landskabsarkitektur, Skov- og Landskabsingeniør, Jordbrugsøkonomi, Biologi, Biokemi, Miljøkemi, Geografi eller tilsvarende uddannelsesforløb.