4 ugers bartenderskole

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution
4 ugers bartenderskole

Den Europæiske Bartenderskole (EBS) tilbyder branchens førende bartenderuddannelse. En bartenderskole, der gør dine drømme til virkelighed.

Uanset om dit mål er at få nye indtryk og have det sjovt, møde nye mennesker, opleve verden, satse på et fuldtidsjob som bartender, eller blot ønsker at finansiere dine studier, så kan EBS hjælpe dig.

I løbet af 4 intensive uger – med seks timers daglig undervisning – kommer du igennem alle fagets facetter i overensstemmelse med de internationale standarder – godkendt af hotel- og restaurationsbranchen og anerkendt af den danske stat – hvilket samtidig forøger dine muligheder for et job bagefter væsentligt, bl.a. via Den Europæiske Bartenderskoles jobdatabase. Samtidig sørges der for, at du også har det sjovt, mens du uddanner dig – i et fællesskab, hvor der både er tid til indlæring og at finde nye venner for livet.

Uddan dig til bartender på Den Europæiske Bartenderskole (EBS)

Den Europæiske Bartenderskole uddanner bartendere i København, Kos, London, Barcelona og i Phuket. Der tilbydes en international bartenderuddannelse med instruktører, der er verdensmestre i bartending og bartenderkurser. Med et bartenderkursus kan du blive cocktail bartender, bartender på et krydstogtsskib eller bartender i udlandet som for eksempel i det skønne Thailand.

Den Europæiske Bartenderskole har mere end 13 års erfaring med at uddanne dygtige bartendere, som blandt andet er bartender i Sunny Beach og bartender i København.

Vidste du at? Den Europæiske Bartenderskole har siden 1999 uddannet over 40.0000 bartendere.

På bartenderskolen får du:

 - mulighed for at tage en bartenderuddannelse på mere end 11 bartenderskoler rundt om i verden
 - kvalificerede instruktører der er verdens- og Europamestre i bartending
 - mulighed for at betale for dit bartenderkursus når du har fået job
 - masser af nye venner og netværk udenlands eller i København
 - et internationalt anerkendt certifikat fra EBS

Med mere end 1200 elever pr. år er EBS den største skole for professionelle bartendere i Europa. Bliv professionel bartender fra bartenderskolen eller få et studiejob som bartender til at supplere din SU.

Godt rustet til bartender jobbet

Uddannelsen er bygget op efter ’learning by doing’ – med verdens førende bartendere, som dine instruktører, uanset om du vælger at tage uddannelsen i København eller på de internationale destinationer. I løbet af de fire uger vil du lære at mixe cocktails og blive indført i de nyeste arbejds-, salgs- og serviceteknikker, så du er et hundrede procent rustet til et bartenderjob overalt i verden. Dermed vil en uddannelse på Den Europæiske Bartenderskole give dig unikke jobmuligheder – også fordi vi samarbejder med en lang række hoteller og barer i ind- og udland.
Fra dag 1 bliver du uddannet og testet i livet bag baren, så du kan føle pulsen og barlivet, mens du mestrer cocktails, flasker, glas og udstyr og udvikler dine færdigheder med intensiv træning på bar-, freepour-, flair- og teori-stationen.

Brug jobdatabasen

Kort sagt du får hele pakken, der både vil teste og modne dig – og ikke mindst give dig de færdigheder, som du både kan bruge som bartender og i resten af livet. Kurset afsluttes med eksamen i teori, praktik, flair og freepour – og du får selvfølgelig diplom og EBS-certifikat, der baner vejen for et af de attraktive job i branchen. Desuden bliver du tilmeldt vores attraktive jobdatabase, hvor barer og restauranter fra Danmark og resten af verden søger bartendere. En bartender fra Den Europæiske Bartenderskole er blandt de mest efterspurgte i branchen.

Få nye venner for livet!

Det kan blive en uforglemmelig oplevelse sammen med mange andre unge, masser af faglig og personlig udfordring og ikke mindst et møde med nye venner for livet!

Vidste du at? EBS har samme kvalitet og standarder på bartenderkurser uanset, hvilke lande uddannelsen foregår i.


Relaterede studenterjobs

Alle former for job i restaurationsbranchen.