3 råd til at få gratis mad

3 råd til at få gratis mad

Vi ved alle, at det kan være godt skrabet at få penge til lækker takeaway på de aftener, man bare ikke vil lave mad eller til tømmermænds-cravings på en søndag. Men selvom det lyder lidt for godt til at være sandt, så er der faktisk måder, at du kan få gratis mad på.

McDonalds’ app

Hvem elsker ikke en god Cheeseburger eller Chili Cheese Tops fra McDonalds? Det er måske ikke altid det sundeste valg, men nogle gange skal man altså bare give efter for sine cravings. Så er det ekstra heldigt, at McDonalds har en app, hvorpå du kan få gode rabatter og gratis mad gennem deres kuponer. Ofte vil det være, at du kan få en gratis pose Chili Cheese Tops eller f.eks. en gratis sodavand, når du køber noget ved siden af. Andre gange vil du f.eks. kunne få 2 store pommes frites for 1 pommes frites’ pris. Derudover kan du vinde kuponer gennem sjove spil som Humørlotteriet.

Når du skal indløse din kupon, foregår det så simpelt, at du åbner kuponen på din mobil og trykker indløs, hvorefter du har 10 minutter til at scanne kuponen. Så holder du bare QR-koden op til scanneren, hvor kuponen automatisk ryger i kurven.

Det er altså ikke det værste tip, når man skal kurere tømmermændene eller har lyst til lidt burger og pomfritter.    

Bytte bytte købmand

En anden måde at få gratis mad på, er ved bytte bytte købmand. Tag et kig i dit køleskab og tag alt det ud, som du ikke regner med at få spist. Så kan du spørge et par af dine venner, om de vil gøre det samme og så kan I lave jeres en form for torvemarked, hvor I kan bytte madvarer. På den måde får I ryddet ud i det, I ikke får spist, og samtidig kan I få nye idéer til lækre opskrifter.  

Undgå madspild

Hvis du tilfældigvis befinder dig i Odense, så kan du tage forbi Madoasen i Bolbro. Tiltaget er drevet af frivillige, og her kan du få gratis overskudsmad, som er doneret af venlige sjæle. For hvert år bliver der smidt mere end 700.000 ton mad ud i Danmark, så ikke nok med, at man kan få gratis mad, så undgår man også madspild. I Madoasen kan man komme og hente alt fra grøntsager til kød, hvis pengene er få.