Vælg studiebolig med altan

Vælg studiebolig med altan

Nyder du at sidde udenfor en sommerdag, hvor solen står højt på himlen, og hvor fuglene kvidrer i det fjerne? Eller nyde en god kop kaffe sammen med studiekammeraterne, og lave lektier ude i det fri?

Det er de færreste studerende, som der har råd til at købe eller sidde til leje i et rækkehus eller i et hus, mens at man har hovedet dybt begravet i studiebøger og eksamener, og samtidig kan få opfyldt behovene for at være i det fri.

Derfor er studieboliger, som der indeholder en altan blevet et meget populært valg, når man skal vælge den helt rigtige studiebolig.

Forældrekøb af bolig med altan

Manglen på studieboliger har i de seneste år fået antallet af forældrekøb til at sætte rekord. Og foruden den store mangel på studieboliger, så har den rekordlave rente på boliglån, også sat gang i hjulene for køb af ejerlejligheder.

Når du skal vælge den helt rette ejerlejlighed, så er det en god idé at investere i en ejerlejlighed med altan da det har en stor betydning for kvadratmeterprisen. Lejligheder som der indeholder en altan har en højere kvadratmeterpris, end de lejligheder som der ikke har en altan. Og samtidig så bliver lejligheder med en altan også solgt langt hurtigere.

Og intet tyder på, at interessen for altaner bliver mindre i fremtiden. Langt flere studerende vælger at blive i storbyerne, når man er færdig med uddannelse, men samtidig søger mange også uderum, hvorfor altaner er ved at blive et must for rigtig mange boligkøbere.

Hvis ikke man finder den helt rette ejerlejlighed med altan, så er der også mulighed for selv at investere i et altanprojekt, og dermed indbygge en ny altan til en ejerlejlighed.

Der findes flere muligheder for at få monteret en altan. Altan producenten HB Trapper A/S har bl.a. mulighederne for, at man enten kan hænge en altan direkte på facaden, eller at man får monteret en altan, som er søjle støttede. Du kan læse mere omkring mulighederne for montering af en ny altan her.

De mest værdifulde kvadratmeter i lejligheden

Når man skal investere i et forældrekøb til sine børn, så er det ikke nødvendigvis det nye køkken eller det flotte badeværelse, som der sikrer, at det er en god investering på lang sigt. I mange tilfælde så hænger den gode investering uden for lejligheden. Altaner er blevet det helt store hit, og det har store konsekvenser for lysten til at flytte ind i en ejerlejlighed og dermed leje- og købsprisen.