Tilrettelæg din tid som studerende

Tilrettelæg din tid som studerende

Som studerende har man nok at se til, det kan du formentlig nemt nikke genkendende til. Der er utroligt mange ting, der skal passes, både studier, fritidsjob, hobbyer, det sociale og alt det praktiske ved siden af. Med et stramt skema er der nogle ting, der kan være svære at finde tid til, selvom man egentlig gerne vil, for der noget, der er lidt vigtigere. Som studerende er det derfor en kunst at kunne strukturere og prioritere sin tid, så man både selv kan følge med og komme igennem studiet. Heldigvis kan du her finde lidt råd og erfaringer, som måske kan hjælpe dig med at få lidt mere tid til alt det sjove ved at være ung, studerende.

 

Køb stort ind

Det at begynde på studie eller på en uddannelse er, for mange, ensbetydende med også at flytte hjemmefra for første gang. Den sommer, hvor du både flytter hjemmefra og begynder på din uddannelse, som lægge fundamentet for resten af dit liv, kan godt være lidt af en omvæltning. Pludselig er dine forældre der ikke længere til at købe ind, lave mad, vaske tøj og den slags ting, og det betyder jo, at du står med det hele selv. Det kan tage ret meget af din tid i hverdagen, og fordi det nok ikke er det mest spændende at bruge tid på, gælder det om at være smart. En af de nemme ting, som kan spare dig tid, men også penge er at handle stort ind. En god ide er at lave en madplan hver søndag, hvor du beslutter dig for, hvad du skal have at spise resten af ugen. Dermed kan du tilrettelægge dit indkøbe efter det, hvilket både gør, at du sparer penge og slipper for at skulle stå i supermarkedet hver dag kl. 17 for at købe ind til aftensmad og alt det andet.

Shop dit tøj online

Ud over alle disse praktiske ting er der selvfølgelig også nogen andre ting, der skal købes en gang imellem. Uanset om du ikke går så meget op i mode eller går rigtig meget op i det, så skal det købes en gang imellem. Især hvis du bruger meget tid på at shoppe tøj, kan det godt betale sig at rykke noget af shoppingen på nettet. I stedet for at sætte en hel formiddag eller eftermiddag af til at gå i butikker og købe tøj, kan du med fordel bruge nettet i stedet for. I dag har stort set alle butikker også en webshop, hvor de har det samme udvalg, hvis ikke bedre. Dermed kan du bruge små pauser i hverdagen til at kigge efter tøj, eksempelvis mens aftensmaden er i ovnen, eller mens du venter i toget. Det kommer formentlig ikke som nogen overraskelse for dig, hvis du allerede bruger nettet til at shoppe, og hvis det er tilfældet, er der et endnu bedre råd. Man kan nemlig nemt komme til at bruge rigtig meget tid på at surfe rundt i forskellige webshops og lede efter tøj. Derfor er det smart at finde et sted, hvor alle de gode mærker er samlet på ét sted. Det gør det meget nemmere for dig at holde dig opdateret på nye kollektioner, og så sparer det dig en del tid. Hvis du mangler inspiration, så er en god hjemmeside Bustedwoman.com. De forhandler et stort udvalg af tøj til unge og har sikkert mange af dine yndlingsmærker inden for modetøj.