Tag på julemarked i en storby og kom i julestemning

Tag på julemarked i en storby og kom i julestemning

Annonce

Der er mange storbyer over hele verden, der hvert eneste år i december måned gør noget ganske særligt ud af juleudsmykningen og julestemningen. Det gør, at det bliver langt sjovere at købe julegaver, og herudover har du også rig mulighed for at spare masser af penge, når du vælger at tage på juleshopping i eksempelvis London, Berlin, Hamborg, Rom eller New York. Det afhænger naturligvis af dit budget, hvor du ønsker at tage hen, men én ting er sikker, og det er, at det er utroligt hyggeligt. Så uanset hvor du tager hen, og om det er med din kæreste, din familie, dine kollegaer eller dine venner, er der ingen tvivl om, at I vil få en oplevelse, I sent vil glemme.

Det skal desuden nævnes, at det der lige nu er rig mulighed for at finde billige flybilletter med EasyJet – læs mere om Easyjet her

 

Oplev den fantastiske atmosfære i New York 

I og med at flybilletterne er så lave netop nu, kunne man eksempelvis vælge at tage en tur til New York, og denne destination er da også utrolig populær, når det kommer til en juleshoppetur. New York er ganske eventyrlig i december måned med de sneklædte veje og de mange julelys, og der er helt generelt bare en fantastisk stemning overalt i byen. Ydermere skal det nævnes, at de mange shoppingcentre i byen gør utroligt meget ud af at pynte op med alverdens juledekorationer, hvorfor man ikke kan undgå at komme i julestemning, mens man shopper.  


Se de mange juleudstillinger i London, eller køb italienske julespecialiteter i Rom


Ønsker man i stedet at tage på juleshopping i en europæisk storby, er London et rigtig godt bud, i og med at du her heller ikke vil kunne undgå at blive ramt af julestemningen. Det særlige ved London er bl.a., at der her er en helt masse skønne juleudstillinger, og herudover er byen smukt dekoreret med store juletræer på hvert et gadehjørne. Find dine julegaver i de mange shoppinggader, og spar masser af penge, da London er kendt for sine budgetvenlige priser.

Foretrækker man i stedet lidt varmere vejr i december måned, når man skal klare julegaveindkøbene, kan man også vælge at tage til den italienske by Rom. Selvom at der her er en del varmere end i eksempelvis London, er der stadig masser af julestemning i denne skønne og yderst charmerende by, og byen er bl.a. proppet med en masse boder, hvor du har mulighed for at købe italienske julespecialiteter.

 

Husk de praktiske sko, så du ikke får ondt i fødderne 

Endelig er der en sidste ting, der er meget vigtig at nævne i forbindelse med at tage på julemarked i udlandet, og det er, at man bør pakke sine mest praktiske sko. Når man er på storbyferie – især når man skal købe julegaver – skal der gås rigtig mange kilometer, og såfremt man ikke har nogle praktiske sko, der er gode at gå i, vil dette uden tvivl gå ud over den gode julestemning. Hos www.juul-sko.dk finder du et bredt udvalg af sko i god kvalitet, som samtidig er smarte og følger tidens nyeste trend, så du kan blive klar til at gå mange kilometer.