Skal studieboligen friskes op?

Skal studieboligen friskes op?

Forny gulvene med gulvafslibning

Er dine trægulve i studieboligen ridset, har skader, ujævnheder eller limrester, så kræver det en gulvafslibning at gøre dem flotte igen. En gulvafslibning er også løsningen, hvis du ønsker et lysere eller mørkere trægulv, end du har. Ved en gulvafslibning slibes gulvene ned, så alle skader fjernes, og dermed også overfladebehandlingen, som har betydning for, hvordan gulvene ser ud. Du vælger efterfølgende, hvilken efterbehandling gulvet skal have, og det kan for eksempel være en ludbehandling, som giver et lyst udseende.

Undersøg hvem der skal renovere

Det er ikke altid din opgave at udføre renovering og vedligeholdelse i studieboligen, så undersøg inden, hvem der har ansvar for hvad. Har du for eksempel en ungdomsbolig med b-ordning, betyder det, at lejligheden ikke er sat i stand, når du flytter ind. I stedet spares der løbende op til vedligeholdelse, og så sørger du for, at arbejdet bliver udført. Du har ansvaret for at vælge håndværkeren, og her er Keis Gulvservice stedet at gå hen, hvis du skal have slebet gulvene.

Professionel behandling og rådgivning

Keis Gulvservice garanterer dig et professionelt arbejde i høj kvalitet hver gang, og de bruger kun kvalitetsprodukter. De tilbyder konkurrencedygtige priser, og ingen opgave er hverken for stor eller lille. Har du brug for rådgivning, er de også klar til at hjælpe. Det kan være, at du er i tvivl om, hvilken efterbehandling der er bedst til gulvet. Her kan du se eksempler på, hvordan de forskellige behandlinger ser ud og høre mere om forskellene, så du kan vælge den rette behandling og give dit gulv det pæneste udtryk.

Vil du høre mere om, hvordan Keis Gulvservice kan hjælpe dig, så kontakt dem på telefon 53 57 95 55 eller info@keisgulvservice.dk. Fra kontoret i Kastrup dækker de København, Amager og omegn.