Sådan undgår du at din jobansøgning bliver glemt

Sådan undgår du at din jobansøgning bliver glemt

Annonce

At få det helt rigtige arbejde kan være mere besværligt end man tænker. Om du er studerende og ønsker det perfekte studiejob, eller hvis du er færdiguddannet, men stadig ikke har fået fat i det helt rigtige arbejde. På trods af hvilket arbejde du søger, er du højst sandsynligt ikke den eneste kandidat til jobbet Det kan derfor være udfordrende at sørge for at lige netop din ansøgning, bliver husket af din fremtidig leder.

Skil dig ud fra mængden

For at blive husket, er det vigtigt at du skiller du ud fra mængden. Dette kan du gøre ved at bruge trykkeri. Hvis du for eksempel får lavet et personligt trykkeri på et klistermærke, og sender klistermærket sammen med din ansøgning, er du allerede et skridt længere end dine konkurrenter. Du kan også vælge at få lavet et tryk på en kop, en trøje eller noget tredje. Hånd i hånd med at din fremtidige leder vil huske dig bedre, efterlader du dem med et smil på læben.

Beskriv alt din erfaring

En af de ting som bliver vurderet ved en jobansøgning, er den erfaring du har. Der er mange som tænker, at erfaring kun refererer til dit tidligere arbejde. Dog kan erfaring være meget mere end dine tidligere arbejdsstillinger. For at finde frem til alt den relevante erfaring du har, kan du starte med tænke på dine kompetencer. Hvilke af dine kompetencer, gør dig til den perfekte kandidat, for dette job? Er du for eksempel tålmodig, målrettet, eller god til at samarbejde? Når du har fundet dine kompetencer, skriver du ned, hvordan du har fået lige præcis de kompetencer. Dette hører under relevant erfaring.