Sådan sparer du penge, når du flytter hjemmefra

Sådan sparer du penge, når du flytter hjemmefra

Der er mange udgifter forbundet med at flytte hjemmefra, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt med et overblik over, hvor der kan spares penge, så der er et større økonomisk råderum til en ekstra øl i fredagsbaren, nyt tøj eller et fitnessabonnement. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du ganske simpelt og nemt kan spare penge, når du flytter hjemmefra.

 

Læg et budget

Når flyttebilen er tømt og du står overfor et nyt kapitel i dit nye hjem, er det en god idé at danne dig et overblik over hvilke indtægter og udgifter, som du skal forholde dig til for at vide, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Se først og fremmest på dine indtægter, hvilket eksempelvis kan være løn, S.U. og boligsikring. Se dernæst på dine månedlige udgifter, som kan være husleje, licens, mad strøm, vand og varme. Selvom det kan være kedeligt at lægge et budget, kan det være mere end gavnligt i sidste ende at have et overblik over økonomien fra start.

 

Søg boligstøtte

Hvis du gerne vil have ekstra luft i økonomien, så bør du overveje at søge boligstøtte. Dog skal du opfylde nogle kriterier før, at dette er muligt. Læs alle regler om boligsikring på https://www.borger.dk/. Når din boligstøtte er blevet godkendt, så har du flere penge til bøger, god mad eller lidt sjov i fritiden.

 

Få rabatkode til køkkenudstyr

I forbindelse med en flytning kan man nærmest ikke komme udenom at skulle investere i nye ting til lejligheden, hvilket hurtigt kan blive en dyr affære. Hvis du både skal have nye møbler og samtidig gerne vil investere i lækkert køkkenudstyr, så kan du hurtigt ende med at bruge mange penge, men med en KitchenOne Rabatkode har du en gylden mulighed for at spare penge nærmest uden at skulle løfte en finger. Med denne rabatkode har du dermed større mulighed for at kunne købe lækre køkkenprodukter til dit nye hjem uden at du skal bruge flere penge end højest nødvendigt.

 

Skaf et job

De fleste studerende kan formodentligt nikke genkendende til, at pengene for det meste er små, men med et studiejob har du en chance for at få mere luft under de økonomiske vinger. Med andre ord kan det på sigt betale sig at afsætte tid af til at søge arbejde. 

 

Lav mad til flere dage

Når du flytter hjemmefra, så er der en række omvæltninger, som du skal forholde dig til: Du skal selv have et overblik over din økonomi og sørge for at alle regningerne er betalte inden for fristen, men du skal også selv lave mad, hvilket vel nok kan være den største omvæltning, hvis man har været vant til at maden blot er blevet serveret derhjemme. Hvis du gerne vil spare både tid og penge på madlavningen, så kan en løsning være at lave mad til flere dage på én gang. Med denne løsning slipper du også for at skulle ud og handle dagligt, hvilket giver dig mere tid til andre ting i en travl hverdag. Det er med andre ord de små ting i hverdagen, som kan spare dig for mange penge i sidste ende. Hvis