Sådan får du passende og billige gardiner i din nye lejlighed

Sådan får du passende og billige gardiner i din nye lejlighed

En ting som ofte er en nødvendighed, når man flytter i en ny lejlighed, er gardiner. Det er aldrig sjovt at bruge penge på, men på samme tid vil man gerne have muligheden for at trække for, så man kan have lidt privatliv inde i sin egen lejlighed. Gardiner kan købes mange forskellige steder, og der kan være store forskellige på kvaliteten og prisniveauet. Hvis man køber billigt, står man ofte også selv for at sætte gardinerne op, og dette kan være en udfordring for mange unge, som netop er flyttet hjemmefra.

Når man har taget springet og flytter ud for sig selv, så kan en stor udfordring faktisk være at få målt korrekt op til størrelsen af gardiner, få dem købt og derefter få dem hængt op i lejligheden. Det er ikke alle der har adgang til det rette værktøj, og det er heller ikke alle, der har evnerne til at gøre det. Derfor kan der være flere grunde til at købe gardinerne et sted, hvor der også findes hjælp til både at måle op, få vejledning omkring kvalitet og efterfølgende ophængning. Dette kan Gardinbussen hjælpe med, og de kører rundt i hele landet for at hjælpe med opmåling og ophængning af gardiner.

 

Gardinbussen kører rundt i hele Danmark

Hvis det skal være nemt at få nye gardiner i lejligheden, så kan der være mange fordele i at få besøg af Gardinbussen. Gardinbussen kører rundt i hele Danmark og hjælper til at opmåle, vælge og ophænge nye gardiner. Så hvis man netop er flyttet til Århus, Odense eller København for at studere så kan Gardinbussen sørge for, at der kommer nye gardiner op i lejligheden. For unge studerende kan det være svært selv at stå for gardinerne, men med hjælp fra Gardinbussen er det nemt, og det koster ikke en formue. Samtidig kan man få vejledning omkring kvalitet, så man vælger de rette gardiner.

 

Gratis opmåling og et uforpligtende tilbud

For at få besøg af Gardinbussen skal man udfylde en kontaktformular, og i denne formular giver man et billede af, hvilke gardiner man kunne tænke sig. Herefter får man besøg fra bussen, som har taget forskellige gardinprøver med efter ønskerne i formularen, så man kan se, hvordan de forskellige slags arter sig i lejligheden. Der foretages gratis opmålinger, og herefter beregnes der et uforpligtende tilbud på netop de gardiner, som man ønsker. Med i tilbuddet følger opsætning af gardinerne samt en prisgaranti. Hvis de samme gardiner kan findes billigere hos en anden forhandler, så matches prisen, og der gives yderligere 5% rabat. Derfor bliver det meget nemt og billigt at købe gardiner gennem Gardinbussen. Cirka 14 dage efter besøget kommer Gardinbussen igen, og på denne dag kommer de for at montere dine nye gardiner, som er produceret efter målene i din lejlighed.

Vil du gerne læse mere om hvad Gardinbussen kan tilbyde, samt hvordan du får besøg af Gardinbussen. Så kan du besøge deres hjemmeside og læse mere om deres prisgaranti.