Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Sådan får du mere plads til sjov i dit budget som studerende

Sådan får du mere plads til sjov i dit budget som studerende

Når man er studerende og lever på sin SU alene, kan det være svært at få plads til særlig meget sjov og ballade. Ja det kan endda for mange være svært bare at klare sig på sådan et budget, da mange bruger størstedelen af deres SU på huslejen. Der er dog hjælp at hente, hvis du er villig til at arbejde for det. Ja det lyder måske modstridende, men hvis du er villig til at lære et nyt felt og blive klogere, vil du blive belønnet i den lange bane. Denne artikel fortæller dig hvordan.

Bliv daytrader

En daytrader er en person der handler med kortsigtede investeringer, som eksempelvis valuta, differencekontrakter (Contract For Differences), indekser eller andet. Daytrading er en fleksibel måde at investere sine penge, frem for at lade dem stå passivt på en konto. Hvis du er villig til at investere penge, men også tid i at forstå markedet, er der mange penge at hente. Selvom det medfører en naturlig risiko for at tabe penge, er der stort potentiale i online investering. Eksempelvis giver CFD’er muligheden for at spekulere på udviklingen i prisen på en vare, uden du behøver eje det. Du kan gå til side hos Saxo Bank nu, og blive introduceret til handel med CFD’er, på deres prisvindende platform.

Få overblik over din økonomi og din opsparing

Igen, et måske åbenlyst svar. Men mange kan faktisk forbedre deres opsparing ved at blive bedre til at styre deres økonomi. Det kan være ved at sætte penge til side på en konto der er låst, så du ikke fristes i slutningen af måneden når det er søndag og du måske har tømmermænd. Du kan også få hjælp af mange forskellige apps der kan hjælpe dig med at få overblik over dit forbrug. På den måde kan du se hvor mange penge du bruger på shopping, fast food eller hvor du ellers lægger dine penge.

Find det rigtige studiejob for dig

Den næste mulighed er studiejobbet, der måske lyder lige så indlysende. Mange har droppet søgningen grundet den nuværende økonomiske situation i verden, men glemmer på samme tid at netop dette har affødt muligheder for mange brancher og virksomheder. Hvis du søger på de rette jobportaler, finder du måske det optimale studiejob for dig, om det er et job der giver dig mulighed for selv at bestemme dine arbejdstimer, eller giver dig frihed på andre måder.