Nyt køkken, bad eller garderobe til studieboligen?

Som studerende kan det være svært at finde den helt rigtige lejebolig, som der både ligger centralt i forhold til studiestedet, og som samtidig er indbydende, indflytningsklar og matcher i forhold til ens månedtlige budget, som der kan være præget af en SU indtægt.

Flere og flere forældre vælger at foretage et forældrekøb, så man kan give sit barn et sted at bo, som der både er i nærheden af studiet, og som samtidig lever op til de individuelle behov og ønsker. Samtidig, så kan det være en fordelagtig investering, når man vælger at investere i en bolig til sin barn. Først og fremmest,  så brænder man ikke indskud og husleje af på en lejebolig, men huslejen bliver i stedet en fordelagtig investering i den pågældende bolig.

Når man vælger at foretage et forældrekøb, så kan det være at boligen, som man gerne vil investere i skal have foretaget en renovering. Først og fremmest så kan det være at boligen skal renoveres, så barnet får en bolig, hvor både indretning, design og inventar passer i forhold til den personlige stil, men samtidig også, så boligkøbet bliver en endnu mere attraktiv investering.

Samtidig er det som oftest også muligt, at foretage en god bolighandel hvis man vælger at købe en bolig, som man kan se muligheder i, og som der ikke er gennemrenoveret på forhånd.

Hvis man vælger at købe en bolig hvor man f.eks. skal indsætte et nyt køkken, garderobe og samtidig skal indsætte et nyt badeværelse, så kan man som oftest få et rigtig godt tilbud, hvis man samtidig vælger at købe den totale løsning hos den samme forhandler.

Nyt køkken, bad og garderobe med personlig stil

Hvis man vælger at investere i en bolig, hvor der skal foretages en renovering, så giver det den fordel, at man selv kan vælge materialerne, og dermed sætte sit personlige præg på boligen, og som der passer i forhold til ens personlige stil.

Flere køkkenfirmaer tilbyder at foretage en gratis og uforpligtende starthjælp. Dette indebærer, at man f.eks. kan få foretaget gratis opmåling (eller kontrolopmåling af egne opmålinger), udarbejdelse af 3D farvetegninger og få kreative og inspirerende indretningsforslag.
Dette eksempel er taget fra køkkenfirmaet AUBO Køkken & bad.

Som studerende kan det være svært at finde penge i budgettet til selv at begynde at investere eller for den sags skyld renovere en bolig, og derfor er det blevet en attraktiv løsning, at man lader sine forældre hjælpe med at investere i en bolig mens at man er studerende.