Makeup tutorials

Makeup tutorials

På internettet er makeup tutorials en stor trend, fordi flere unge piger ønsker at lægge sin makeup og ikke mindst få inspiration, så de f.eks. kan ligne deres forbilleder. Derudover er det også vigtigt for mange, at man skaber sit eget unikke udseende, så man adskiller sig fra de andre. De sociale medier bliver flittigt brugt såsom Facebook, Instagram, YouTube osv. Her har man også mulighed for at interagere med dem, som laver videoerne, idet man kan skrive i kommentarfelterne. Det er en super nem måde at for inspiration fra, og dermed også at få svar på de spørgsmål, man sidder inde med. I videoerne præsenterer de også typisk, hvilke produkter de anvender, og hvorfor man skal anvende det.

Gode råd til at lægge hverdagsmakeup.

Nogen gange kan det godt være uoverskueligt at finde rundt i de mange tutorials videoer på nettet. At lægge sin makeup er meget individuelt, men der er nogle overordnede ting, som man skal tage stilling til, før man lægger sin makeup. Derfor har vi lavet nogle generelle råd, som du skal tænke over, når du skal købe dine makeup produkter.
Mascara er det mest brugte makeupprodukt. Derfor er det også vigtigt at vide, hvilken børste man skal vælge. Der er børster, som skaber ekstra volumen, gør dine vipper længere osv.
Foundation er også meget populært, og her gælder det om at finde den, som passer til sin egen hudfarve, så det ikke kommer til at ligne en maske. Man kan derudover tilføje lidt pudder for at skabe en glød i huden.
Til sidst kan du tage en mild lipgloss på, så dine læber skinner. Det er et sikkert og klassisk hverdagslook.
For at du kan være helt sikker på, at du vælger de rigtige produkter, kan du tage ned i din nærmeste makeup forhandler.

Vil du tage skridtet videre?

Hvis makeup vækker din store interesse, kan vi varmt anbefale dig at søge ind på en makeup artist uddannelse, hvor du kan blive udfordret på et professionelt niveau. Her har du mulighed for at kickstarte din karriere som professionel makeupartist. Derudover vil du også lære de nye trends inden for makeup. Uddannelsen er meget praktisk anlagt, og der vil hele tiden være fokus på, hvordan du kan blive bedre. Kan du lide at være kreativ og har mod på at udvikle dine kompetencer, synes vi du skal søge ind på makeup artist uddannelse NU.