Leje af telt til studentergildet

Leje af telt til studentergildet

Sommeren er for en del unge mennesker synonymt med afslutningen af et langt undervisningsforløb. Det skal naturligvis fejres med en hue og et studentergilde, men hvad skal der egentlig ske til sådan et studentergilde?

I virkeligheden er det i høj grad op til dig som student, og hvad du har lyst til. Der er trods alt en grund til, at det bliver kaldt et studentergilde eller en studenterfest. Det kan være, at du har det fint med bare at få noget god mad, men hvis du gerne vil nyde sommervarmen med en fodboldkamp eller et stjerneløb er det bestemt også en mulighed. Så længe du bare giver dine gæster en smule mad og muligheden for at lykønske dig med en lille gave og måske en tale, kan du ikke rigtig gøre mere.

Se med her og se, hvordan du gør klar til den allerbedste studentertid, om det så involverer teltudlejning eller tætpakkede klapstole inde i huset.

Det praktiske

Der er et par logistiske og praktiske aspekter af det at holde studenterfest, som du nok bør tage et kig på, inden du sender invitationer ud til nær og fjern. Først og fremmest bør du nok overveje, hvorvidt du ønsker at invitere studiekammerater. I så fald bliver du nødt til at sørge for, at festerne ikke sker samtidig. Derudover skal du naturligvis også sørge for en smule mad, men igen har du forholdsvist frie hænder. Skal du i køkkenet, eller det nok med en kogt pølse? Slutteligt og måske vigtigst af det hele, bliver du nødt til at finde ud af, hvor festen skal afholdes.

Siden der nok bliver afholdt en del andre studentergilder i den periode, kan det godt svare sig at være en smule fremme i skoene, hvad angår lokation, medmindre du regner med at afholde det i hjemmet. Er det sidstnævnte tilfældet, skal du overveje, hvorvidt du ønsker at udnytte sommervarmen og holde det i haven. Du kan sågar leje et telt, så folk har lidt skygge eller, i tilfælde af uheldigt vejr, læ for regnen.

Et telt i haven?

Leje af telt behøver nemlig ikke at være hverken dyrt eller besværligt. Der er næsten med garanti et firma, der udbyder teltudlejning i dit område, og som oftest har de ikke engang et problem med at køre det ud til dig. Bor du altså et sted i Østjylland, kan du trygt regne med, at du vil kunne finde op til flere firmaer der gør i teltudlejning Østjylland. Det samme gør sig i øvrigt også gældende for resten af landet.

Det gode ved, at du har så mange muligheder, hvad angår leje af telt er naturligvis, at du nok skal finde den størrelse, farve og form, I har plads til i haven. Desuden betyder det også, at prisen presses ned, hvilket dog ikke nødvendigvis er tilfældet, når studenterfesterne nærmer sig. Endnu en gang kan det altså godt svare sig at være på forkant. Så kom i gang og få planlagt den fedeste studenterfest!