Leder du også efter et fleksibelt og praktisk studiejob?

Leder du også efter et fleksibelt og praktisk studiejob?

Så har vi det perfekte studiejob til dig! Hvis du går og har et ønske om at kunne spæde lidt til SU’en og dermed kunne skrabe lidt penge sammen til en rejse eller til en ny studiecomputer, så kan du med fordel tage et kig på nedenstående artikel her. I øjeblikket er der mange forskellige slags studiejobs at ansøge, men mange af dem har måske et krav til dit studie, og du skal dermed have nogle helt særlige kompetencer med i bagagen, som du måske endnu ikke har lært om på studiet.

Frygt ikke, for et studiejob kan være mange ting! Det hele behøves ikke altid at gå op i et flot og studierettet CV – nogle gange kan det også bare være rart at komme ud, væk fra studiebøgerne og tjene nogle penge i fritiden. Herunder kan du læse mere om et fleksibelt og praktisk studiejob, du bør overveje, hvis du i øjeblikket er på jagt efter et sådan.

Bliv en del af Happy Helpers motiverende team

Som et job ved siden af studiet er det altafgørende, at ens arbejdstider er fleksible og dermed kan tilpasses studiets varierende lektionstider. Happy Helper er en platform, der tilbyder rengøringshjælp til private danske kunder, der har brug for en ekstra hånd i hverdagen med rengøringsopgaver. Som Helper tilbyder du din hjælp med disse opgaver, og kunden stiller således de nødvendige rengøringsartikler til rådighed for dig. Sammen kan du og kunden gennemgå, hvilke elementer af rengøringen du bør prioritere, samt hvilke møbler eller gulvbelægninger, som du skal være særligt opmærksom på at give den rette pleje.

Rengøringshjælperne hos Happy Helper er ikke professionelle og er ikke uddannede indenfor faget, men besidder i stedet en god portion gåpåmod og ynder at gøre deres bedste for at stuen, værelset eller boligen til sidst fremstår skinnende ren. Lyder dette som noget for dig, og er du allerede nu motiveret for at komme i gang med et mere praktisk arbejde? Så tøv endelig ikke med at besøge Happy Helpers vejledende platform for at høre mere.

Slip skolebøgerne for en stund med praktisk arbejde

Det kan godt være at rengøringshjælp ikke er den karrierevej, du selv har valgt, med det studie du i øjeblikket går på, men et praktisk studiejob kan være en fantastisk måde at slippe tanker om studiebøger og eksamener. Faktisk kan det vise sig, at et job der ligger udenfor din karrierevej, er med til at gøre dig mere motiveret for studiet, netop fordi du får lov til at få en pause fra det, alt imens du hjælper en travl familie med diverse rengøringsopgaver.

På samme tid kan du regne med at blive en del af et motiveret Happy Helper team i dit lokalområde, hvor du med garanti vil finde ligesindede unge, der også ynder at udføre et godt stykke arbejde og dermed kunne tjene lidt ekstra til SU’en. Lyder det som noget for dig? Så bør du i den grad tjekke Happy Helpers ud for ekstra relevant information.