Leder du efter en tandlæge i København?

Leder du efter en tandlæge i København?

Er du på udkig efter en god tandlæge i København? Så kan du være, at du skal kigge mod Østerbro. Her ligger TandCity, som tilbyder alle mulige forskellige behandlinger – og så har de tilmed meget fleksible åbningstider, som gør at du også kan komme til med en akut tandskade. Læs med her, hvis du er på udkig efter en ny tandlæge. 

Tandpine har det med at komme på de mest trælse tidpunkter og er sjældent belejligt. Dagen efter en god bytur, hvor man ligger med tømmermænd, midt i forelæsningen eller under en vejledning. Og så gør det ofte så ondt, at man ikke kan være nogen steder - og selv ikke en smertestillende hjælper. Du kender det sikkert allerede. Og hvis du ikke har en fast tandlæge, kan gode råd være dyre.

Hvis du leder efter en tandlæge på Østerbro i København med fleksible åbningstider og god service, så behøver du ikke leder mere. Hos TandCity kan de nemt hjælpe dig både de fleksible åbningstider og god service. Her kan de lave alt lige fra tandblegning, huller og tandeftersyn. Og hvis du er en af de mange tusinde, som lyder af tandlægeskræk, så kan du også få gode råd hos TandCity og få hjælp til at holde styr på angsten.

Hvis du er faldet og har slået din tand eller får akut tandpine, så kan de også hjælpe dig. Og det endda lige meget om det er i weekenden eller om aftenen for klinikken har åbent til kl. 20.00 på hverdage samt både lørdag og søndag. Læs mere om deres åbningstider, priser og hvilke behandlinger, som du tilbyder via linket længere oppe. Der er nemlig ikke nogen grund til at gå rundt med tandsmerter til mandag morgen, når du kan få det fikset med det samme.