Læser du jura, og drømmer du om at blive advokat?

Læser du jura, og drømmer du om at blive advokat?

Er du én af de mange, som er kommet igennem nåleøjet og ind på dit drømmestudie i jura? Læs med her og få én god huskeregel og ét godt tip, som du kan bruge i din fremtidige karriere som advokat.

 

Den gode huskeregel

Mange går måske med et misforstået billede af, hvad det vil sige at være nyuddannet advokat, og måske har du lidt for høje forventninger til, hvad der venter dig i det virkelige liv. Det er altid godt at have høje forventninger til dig selv, men hvis de bliver urealistisk høje kan det virke demotiverende. Derfor er det vigtigt at huske på, at du nok ikke kommer direkte fra skolebænken og får til opgave at bistå f.eks. Britta Nielsen. I starten vil du få langt mindre komplicerede sager, men dermed ikke sagt, at de ikke også kan være spændende. Du må altså ikke give op, når du kommer ud på arbejdsmarkedet og føler, at det slet ikke svarer til, hvad du havde forventet, for det skal nok komme med tiden.

 

Det gyldne tip

Som advokat har du rigtig meget papirarbejde, om du vil det eller ej. Således kan det være meget uoverskueligt at finde hoved og hale i alle de forskellige papirer og bilag m.m. Som løsningen på dette får du nu det gyldne tip. LegalTools - Effektivitetsværktøj til advokater vil kunne hjælpe dig i mange af dine daglige opgaver og give dig et uundværligt overblik, da det netop tilbyder effektive Word skabeloner til advokater. LegalTools er en løsning, der fokuserer på produktivitet. Alle funktioner i løsningen er udviklet med henblik på at lette arbejdsgangen og gøre dig effektiv i Word. På den måde kan du bruge tid på at skabe værdi for dine kunder fremfor at spilde tiden i Word. Det er altså et råd, der er værd at huske på.