Kollegiekontoret i Århus (Fælles Opnotering)

Kollegiekontoret i Århus (Fælles Opnotering)

Kollegiekontoret har i samarbejde med boligselskaber i Århus og 4 selvejende kollegier oprettet en central portal for boligsøgende studerende ved århusianske uddannelsesinstitutioner, kaldet Den Fælles Opnotering.

Den Fælles Opnotering gør det muligt for dig, som studerende, at søge alle de forskellige studie-boliger på ét sted.

Web: www.kollegie8000.dk

Her er et par beskrivelser af nogle af de kollegier Kollegiekontoret administrerer:

Damager Kollegiet
Damager Kollegiet er lokaliseret i Viby (Århus syd) og har i alt 184 lejligheder fordelt på 148 1-værelses lejligheder og 40 2-værelses lejligheder. Der er gode busmuligheder til uddannelsesinstitutioner i Århus og gå afstand til Viby Centeret (indkøb), Fakta og McDonalds. Ønsker du at søge en bolig på Damager Kollegiet, så skal du søge via Kollegiekontorets hjemmeside.
Damager Kollegiet Damagervej 12A-N Viby J (Århus syd)
Se Damager Kollegiet på vejviser

Skjoldhøj Kollegiet
Skjoldhøj Kollegiet er ikke verdens smukkeste kollegie-byggeri med sine betonvægge, men hvad Skjoldhøj Kollegiet mangler i udseende har det tilgengæld i charme og socialt liv. Skjoldhøj Kollegiet er lokaliseret i Brabrand. Skjoldhøj Kollegiet har rigtigt mange aktivitetsgrupper som du kan tilmelde dig og lave sociale aktiviteter med de andre beboere. Aktivitetsgrupperne er alt fra motion og fodbold til en forening for forældre og børn til hygge og samvær. Du kan også spille bordtennis eller benyttes kollegiets eget værksted, hvis du er fiks på fingrene. I kollegiets TV stue kan du se TV eller holde film-aftener med dine venner. Du kan også slappe af i kollegiets sauna der har åben hver mand og tirsdag fra kl 06-22 (gratis at bruge). Ønsker du at søge en lejlighed på Skjoldhøj Kollegiet, så skal du kontakte Kollegiekontoret.
Skjoldhøjkollegiet Spobjergvej 5 8220 Brabrand Tlf. 8250 9000
Se Skjoldhøj Kollegiet på vejviser

Ravnsbjerg Kollegiet
Ravnsbjerg Kollegiet er lokaliseret i Århus-bydelen Viby med cirka 8 km til Universitetsparken, cirka 7 km til Handelshøjskolen og cirka 5 km til Århus centrum. Ravnsbjerg Kollegiet har i alt 486 lejligheder fordelt på 432 1-værelses lejligheder, 18 2-værelses lejligheder og 36 2½-værelses lejligheder. Der er pt. 580 bebore på Ravnsbjerg Kollegiet. Ravnsbjerg Kollegiet har mange lækre faciliteter til sine beboere: sauna, bordtennis, Telia Stofa TV i vher lejlighed, telefon stik i hver lejlighed, Internet i fra Bolinet Århus i hver lejlighed, fælles vaskerrum, basketball bane, et cykelværksted og en volleybane. Der er også tilknyttet en del foreninger til Ravnsbjerg Kollegiet f.eks en fodboldklub, en poolklub, en kondiklub og en musikklub for at nævne nogle af dem. Ønsker du at søge en lejlighed på Ravnsbjerg Kollegiet, så skal du søge via Kollegiekontoret. Ravnsbjergkollegiet Vesterport 1 8000 Århus C
Se Ravnsbjergkollegiet på vejviser

Grundtvig Hus Kollegiet
Grundtvig Hus Kollegiet er et lidt ældre byggeri fra 1996 med plads til 130 beboere. Kollegiet er lokaliseret i Århus Nord og ligger tæt på teknisk skole, HTX sygeplejeskolen. Danmarks Journalisthøjskole og Århus Akademi. Lejligheder på Grundtvig Hus Kollegiet er sådan bygget op, at du deler køkken og bad med din nabo. Du bor selv på et værelse på cirka 12 m2. Grundtvig Hus Kollegiet byder på rigtigt mange sociale aktiviteter som fredagsbar, fester, sportsarrangementer, tour des chambres og meget mere. Ønsker du søge en lejlighed på Grundtvigs Hus Kollegiet, så skal du kontakte Kollegiekontoret.

Skejbygård Kollegiet har i alt 128 lejligheder til studerende. Hver lejlighed har eget toilet, bad og køkken. Størrelsen på lejlighederne er 26 m2.

Ønsker du at søge en lejlighed på Skejbygård Kollegiet, så skal du kontakte Kollegiekontoret.
Skejbygård Kollegiet Skejby Vænge 1 8200 Århus N
Telefon: 21 24 75 48

E-mail: jpb@kollegiekontoret.dk
Se Skejbygård Kollegiet på vejviser