Karriereveje efter jurastudiet

Karriereveje efter jurastudiet

Der er efterhånden flere karriereveje efter jurastudiet end kun at blive advokat fuldmægtig og så advokat. Vi lever i en helt ny virkelighed, der har åbnet for flere spændende muligheder indenfor jura, der gør det meget mere spændende for dig, at vælge karriereveje efter jurastudiet. Det kan du læse mere om her. 

Bliv digital ekspert

Det kan være en stor fordel for dig at blive digital ekspert. Digitale rettigheder er et helt nyt område som der hele tiden kræves mere kompetence på. Derfor er det en god ide at blive ekspert på lige præcis det her område, så man kan benytte sig af sin ekspertise når man er færdig med jurastudierne. Der er mange der har brug for rådgivning når der kommer til digitale rettigheder, kontrakter og digitale aftaler, derfor er dette en god ide at udforske mulighederne i, når du studerer. 

Man kan også bruge sin ekspertise på en helt ny måde, for eksempel på en Digital juridisk platform. Vi ser at der kommer nye måder at være jurist på, der er udenfor normen om, at man læser jura og bliver advokat. Det er ikke længere en naturlig forlængelse, fordi der findes så mange andre veje. 

Jura og sociale medier

Der er også et øget behov for jura i forbindelse med sociale medier. Dette er et område der er i konstant udvikling, og der skal hele tiden forskes i og udvikles nye metoder til, hvordan man kan navigere på sociale medier lovligt - dette gælder særligt for virksomheder, men også for privatpersoner. 

Det at kunne tilbyde digitale tjenester som jurist, er et helt nyt felt for jurastuderende. Der er mange alternative veje til jurastudiet, og derfor er det rart at vide hvilke muligheder man har, så man ikke låser sig fast på en ting. Det er jo ikke kun advokat man kan blive.