Gør din hverdag overskuelig med en kridttavle

Gør din hverdag overskuelig med en kridttavle

Som studerende er hverdagen ofte travl, og det kræver en del planlægning at nå alt det, man skal. Selvom man skriver alt ind i en kalender eller lignende, kan det være svært at holde styr på det hele. En god måde at løse det på er at investere i en kridttavle til væggen. Den kan nemlig give dig overblik over alle hverdagens små gøremål og dermed fungere som et godt supplement til kalenderen.

Køb din kridtavle hos Skiltex

På Skiltex.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige størrelser kridtavler til alt fra vægge og vinduer til borde og gulve. Tavlerne er af høj kvalitet, og mange af dem er indrammet i en solid træramme. Tavlerne er egnet til kridtmarkes, en særlig tusch, som også kan købes på hjemmesiden.

Hos Skiltex sættes kunden i centrum, medarbejderne fokuserer på at give den bedst mulige service. Det betyder blandt andet, at de tilbyder prisgaranti, og at bestillinger uden tryk afsendes samme dag. Skulle du have behov for at returnere et produkt, kan du gøre det når som helst på Skiltex’s regning – de dækker nemlig returomkostningerne.  

Et produkt med mange funktioner

Kridttavler kan have forskellige funktioner, og mange bruger dem til at holde styr på de små ting i hverdagen. Er du løbet tør for sølvpapir eller køkkenrulle, kan du notere det på tavlen, så du husker at skrive det på indkøbslisten, næste gang du handler. Det er også oplagt at liste ugens madplan, så du kan planlægge efter det.

Mange studerende bruger også kridttavlerne i fagligt regi. I eksamensperioden eller i en tid med mange hjemmearbejdsdage, er det nyttigt at liste en læse- eller skriveplan op, og det kan man med fordel gøre på tavlen.

Hvorfor bruge en tavle? 

Måske tænker du, at det er lige så let – hvis ikke lettere – at bruge en app eller bare et stykke papir frem for en tavle. Der er dog flere gode grunde til netop at vælge kridttavlen.
Tavlen er hele tiden synlig, og du behøver derfor ikke at finde computeren frem for at få adgang til dine små huskelister. Mange husker også tingene bedre ved skrive dem ned i hånden frem for på en computer eller smartphone. Tavlen tilføjer desuden et hyggeligt og dekorativt element til din bolig og er i længden mere bæredygtig end en masse papirlapper, der hele tiden bliver skiftet ud. Derfor kan du med fordel investere i en kridttavle til dit hjem.