Gør dig 100% klar til skolestart, med et lækkert sleeve til din Macbook

Gør dig 100% klar til skolestart, med et lækkert sleeve til din Macbook

Sommerferien er ved at nå sin vejs ende, og alle landets studerende er så småt ved at forberede sig til et nyt skoleår. Og da mange af landets studerende anvender en Macbook i forbindelse med deres studier, er det oplagt at man investerer i noget lækkert tilbehør til sin Macbook, for at stå super skarpt, når det nye skoleår skydes i gang. Et særligt populært produkt blandt landets gymnasier, er de såkaldte macbook sleeves, som kan fås i mange forskellige størrelser, typer og farver. Skal du snart starte i skole – og er du stadig ikke bekendt med, hvad et sleeve er, så kan du lære det nu. Et sleeve er nemlig din laptops bedste ven, som kan hjælpe din laptop igennem de hårde skoledage.

 

Hvad er et sleeve?

Et sleeve er en slags taske til din laptop, hvori du kan opbevare din Laptop i. Ofte er der også et par lommer på sleevet, hvori du kan opbevare papirer, blyanter, opladere eller andet. På nogle punkter kan man godt sammenligne et sleeve med en almindelig skoletaske, dog er en skoletaske mere klodset at bære rundt på. Det unikke ved et Mac sleeve er, at den kun er produceret til at opbevare en laptop, derfor er den ikke særlig stor og besværlig at have med. Forneden kan du se et billede af, hvordan et almindeligt sleeve ser ud. 

 

Hvad er fordelen ved at anvende et sleeve? 

Der er rigtig mange fordele i at investere i et sleeve til din Macbook og det er ikke uden grund, at vi beskrev den som din laptops bedste ven. For der kan være mange årsager til, hvorfor man investerer i et nyt sleeve til sin laptop, men den mest hyppige årsag er, at et sleeve kan være med til at forhindre din notebook i at få slemme ridser og skader. De fleste sleeves kan holde din laptop beskyttet mod dagligdagens strabadser og bibeholde din computers pæne, stilrene og enkle look. Men du kan aldrig være sikker på, at dit nye sleeve kan klare alle udfordringer. Men hvis du lige har investeret i en splinterny Macbook, som du har planer om at transportere til skole hver dag, så kan det være en rigtig god ide at anskaffe dig et sleeve. 

Udover at sleevet kan forhindre at din computer kommer en tur forbi reparationsværkstedet, så kan du også skille dig markant ud, hvis du påfører din laptop et cool sleeve. Hvis du går ind i de fleste klasselokaler på gymnasier og universiteter, så vil du ofte blive mødt af synet af en masse lysende Apple logoer og det siger bare lidt om, hvor meget vores Macbooks ligner hinanden. Så hvis du er typen der godt kan lide at skille dig ud, så er et unikt og frisk sleeve vejen frem. 

Du kan også bruge dit sleeve til at opbevare noter og papirer, nu hvor du alligevel opbevarer din computer i sleevet. Ved de fleste computer sleeves er der lommer enten udvendig eller indvendig, ellers kan du bare lægge papirerne sammen med din laptop. Hvis du kun har behov for en laptop og et par papirer, når du er i skole, så kan du også lade din skoletaske blive derhjemme og kun bruge dit sleeve. Som sagt er der mange fordele i at investere i et nyt sleeve til sin Macbook.