Gode råd til iværksætteren

Gode råd til iværksætteren

Mange drømmer om at være selvstændig, og måske er du endda godt i gang med at starte din egen virksomhed op. Så har du nok allerede styr på alt det basale, men kunne du alligevel godt bruge nogle råd så din virksomhed er optimeret? Læs med her, og se om du har styr på det hele

 

Det rette udstyr

Uanset om du har store flotte lokaler eller stadig arbejder nede fra mors kælder, så er det vigtig at have udstyret i orden. Ingen selvstændig virksomhed kan klare sig uden en computer, men sådan en har du nok allerede i forvejen, og måske endda med diverse tilhørende ekstra udstyr. Det er også rigtig rart at have en printer ved hånden, hvis meget af din virksomhed fungerer online. Så kan du altid lige printe en vigtig besked som du skal have med på farten. Husk endelig at have et lille lager af printerpapir, blækpatroner og toner, fordi når du først er blevet afhængig af printeren, så er den svær at undvære. Du bør også have styr på de helt almindelige kontorartikler, fordi det er jo altid rart lige at have en blyant ved hånden.

 

Promovering

Uanset hvilken slags virksomhed du har gang i, så er det vigtigt med markedsføring. Først og fremmest skal du være synlig på de sociale medier. Post, Del, Like! Især i starten er det vigtig at være meget synlig, og Facebook er helt klart det oplagte sted at starte. Få venner og bekendte til at følge din virksomhed, og så er det bare om at investere i nogle kampanger, så du kan få budskabet ud. Facebook tilbyder en reklame ordning, hvor du kan betale lige det beløb du ønsker, og så sørge de for at din reklame kommer ud til lokaleområdet og personer der kunne finde relevans i dine produkter. Skal du ud i verden, eller bare i lille Danmark, og promovere dig selv, så kan reklamegaver være vejen frem for dig. Hvis du f.eks. skal til en event, en konference eller bare får muligheden for at komme ud og fortælle om dit foretagende, så er det altid en god ide med lidt merchandise du kan dele ud. Det kan være alt fra vandflasker til kuglepenne. På den måde kan kommende kunder eller måske investorer få en lille ting med på vejen, og huske dig frem for andre.