Festens 7 faser

Festens 7 faser

Vi har kortlagt festens klassiske 7 faser. Læs med her og se, om du kan genkende dig selv eller dine venner!

Af BilletFix

1. Inden festen

Du ringer til din studiegruppe og sørger for, at de i hvert fald har tænkt sig at møde op til din fest. Du sikrer dig, at naboerne ved, at du skal holde fest - måske inviterer du dem med for at helgardere dig? Sure naboer kan være en rigtig buzz-killer!

Du køber en kasse af de billigste øl så festen har noget at starte på, men gør det klart, at folk selv skal sørge for at holde branderten kørende – du er ikke en velgørenhedsorganisation!

Så er det tid til at hype dig selv til en episk aften!

2. Du gør dig klar

Der er ikke mange timer til, at dine gæster kommer! Du sætter dit yndlingsmusik på så du kan komme i stemning. Du bruger bruger alt for lang tid foran spejlet og overvejer om du skal tage opvasken eller smutte forbi netto og købe plastikkopper…

3. De første gæster!

De første personer til at ankomme er nogle, du aldrig har snakket med på studiet (måske ikke engang set). Du bliver nødt til at bevæge dig ud i den akavede disciplin af ædru small-talk….

4. Alle er kommet - party mode on!

Musikken spiller og der er godt gang i drikkeriet. Viben er nice, men ingen er blevet super fulde (endnu). Der er nogle som danser, og nogle nyder dine snacks – du føler dig som en uovertruffen awesome vært! Dét her er det gyldne stadie af din fest, nyd det før nogle foreslår det næste!

5. Drukspillet

Uanset hvad I spiller, bliver det sjovt, men alle vil være fuldstændig sat til vægs efterfølgende! Afhængig af spillet – Pyramide, Snyd, Jeg Har Aldrig osv. – så kan det både skabe og ødelægge venskaber, hemmeligheder kan pludselig komme ud, og en eller anden skal nok få drukket en hel flaske vodka med uoverskuelige konsekvenser! Den mest interessante del af aftenen.

6. Byen kalder

Den mest besværlige del af aftenen! Når alle vil diskutere, hvor I skal hen – som ultimativt vil splitte folk op. Denne del af aftenen, vil de fornuftige tage hjem, for at undgå alt for slemme tømmermænd. Du vil helt sikkert tage med videre, drikke shots, vise dine evner som konge af dansegulvet og til sidst deltage i den obligatoriske junk-food fest, for derefter at slentre hjem (med eller uden fangst!) og bevæge dig igennem det sidste morads af beviser af en episk fest i din lejlighed!

7. Dagen derpå!

Din neurotiske roommate vækker dig og råber ad dig – lejligheden roder og tvinger dig til at rydde op...Eller, best case scenario – din roommate rydder op for dig og efterlader en passiv aggressiv besked på køleren. Fedt! Sååå, samme tid og sted næste uge?