Få eksamensnoterne gemt et sikkert sted

Få eksamensnoterne gemt et sikkert sted

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED WAOO

Har du prøvet at miste dine noter eller opgave, fordi din computer brød sammen? Studerendes computere er som regel overbelastede. De står tændt det meste af dagen og bliver transporteret i rygsække i alt slags vejr. Samtidig skal de kunne klare åbne notater, opgaver, billeder, streaming og at surfe på nettet på samme tid. Derfor er det ekstra vigtigt for studerende at passe på deres skolearbejde på en forsvarlig måde. I den forbindelse har Waoo udviklet  Waoo Online Harddisk som tilbehør til deres internetpakker.

 

Hvad er online harddisk?

Den bedste måde at gemme sine noter på er via online harddisk. Online harddisk benytter cloud-teknologi. Det er den teknologi, som mange kender som ”the cloud” eller ”skyen”. Online harddisk kan ses som dit personlige bibliotek, hvor du kan gemme alt det du har liggende på din computer online. På en online harddisk kan du synkronisere lige præcis, hvad du har lyst til. Det vil sige, at du både kan gemme eksamensnoter, billeder og videoer på samme tid.

Opbevar dine filer sikkert

Synkroniseringen sker automatisk. Det eneste du skal bruge er forbindelse til internettet. Derfor behøver du ikke længere bekymre dig, hvis der sker din computer eller andre enheder noget. Du kan nemlig tilgå din online harddisk via en browser på en hvilken som helst anden enhed. Hvis din computer er til reparation eller du har glemt den, kan du derfor låne en anden computer og stadig få adgang til alle dine noter og opgaver. Denne måde at have backup af eksamensnoter og opgaver på er meget sikrere end for eksempel et USB-stik. USB-stik er generelt meget skrøbelige, og du er selv ansvarlig for at huske at gemme filerne på stikket.

Med en online harddisk har du også den fordel, at det er lige meget hvilket operativsystem du bruger. Det vil sige, at du kan gemme filer på din online harddisk uanset om du er på en PC, Mac, Android eller iPhone. På den måde ved du, at dine enheder altid kan snakke sammen. Hvis du skal have adgang til dine filer i toget eller bussen, kan du downloade den tilhørende app til din smartphone. På denne måde kan du også gemme dine billeder fra telefonen. Det frigør en masse plads på din telefon eller tablet, da du kan gemme dine billeder direkte til harddisken i stedet for på din telefon.

 

Del dine filer med studiegruppen

Via appen kan du nemt dele filer og billeder med studiekammerater eller venner på farten. Du kan vælge lige nøjagtig hvilke filer, som skal deles med andre samt hvor mange den skal deles med. Du kan også give adgang til at redigere i dine filer. Det gør din online harddisk ideel til skoleopgaver hvor I arbejder sammen i grupper.

Filerne er opbevaret sikkert og krypteret på harddisken. Selvom de er opbevaret på internettet, kan de ikke tilgås af andre, med mindre du giver dem adgang. Ved at gemme dine filer på denne måde, sikrer du dem også mod misbrug, uheld og hackerangreb. Filerne opbevares også i overensstemmelse med de nye EU-regulativer. Dette gør en online harddisk langt sikrere måde at gemme dine filer på end blot at have dem på computeren.