Budgetvenlige makeover-tips til dit hjem

Budgetvenlige makeover-tips til dit hjem

Annonce

Manger kender til, at man nogle gange bare har brug for lidt forandring i hjemmet. Dette kan gøre, at man får fornyet energi, og ens hjem skal jo helst være et sted, hvor du kan slappe fuldstændig af og kan lade op, hvorfor det kan betale sig at lave de ændringer, du ønsker. Hvis du er på SU, eller hvis budgettet er stramt, kan det være svært at se, hvordan du kan ændre ret meget, fordi mange ting er dyre. Derfor har vi nedenunder samlet et par budgetvenlige tips til dig, som gerne vil forny dit hjem, men hvor midlerne ikke er til det helt store. 

Gør dit forarbejde ordentligt

Man kan hurtigt blive inspireret til at lave den helt store bolig-makeover, og måske du er blevet inspireret, da du var hjemme og se din venindes hjem, eller måske er du en af de mange, som elsker at sidde og drømme dig væk i boligmagasiner. Problemet er, at det desværre ikke altid er tilfældet, at inspiration og budget hænger sammen, hvorfor det er en rigtig gode ide at gøre dit forarbejde ordenligt. Mindre ændringer kan gøre en rigtig stor forskel, og du kan nå rigtig langt, hvis du sparer lidt hist og her. Derfor er det en god ide at sætte sig ned og overveje, hvad præcis det er, du ønsker at ændre i dit hjem, og hvad der vil gøre dig glad og fuld af energi. Mange gange går vi ud i butikker, og kommer hjem med en hel masse, som måske ender med blot at være impulskøb og fejlkøb, hvilket jo må siges at være spild af penge. Derfor bør du sætte dig ned en dag og lave en liste over de ting, som du kunne tænke dig, og som du absolut ikke kan undvære. 

Gå på jagt efter genbrugsguld

Det er blevet helt vildt populært at gå på genbrug de seneste år, og det kan virkelig også betale sig at gå på jagt i genbrugsbutikker. Nogle gange skal du kigge i nogen tid, før du finder det, du leder efter, men der gemmer sig tit en masse lækre ting, hvis blot du har tålmodighed. Desuden giver genbrug lidt mere personlighed til dit hjem i stedet for bare at gå i IKEA. Genbrugsmøbler er gode ligegyldigt, om du bor i lejlighed eller hus, men hvis du bor i hus, kan en ny facadedør også gøre tricket, og folk vil med det samme se, når de besøger dig, at der er sket en forandring.