Bliv landmand med en landbrugsuddannelse

Bliv landmand med en landbrugsuddannelse

Der findes i dag et hav af muligheder for, hvad man kan uddanne sig som, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne. Leder du efter en uddannelse, der kombinerer læring og praktik, er landbrugsuddannelsen måske lige noget for dig.

 

En landmand arbejder med husdyr og jordbrug, og på landbrugsuddannelsen lærer du at passe de forskellige husdyr og at dyrke jorden ved hjælp af mange forskellige landbrugsmaskiner. Men du lærer også om regnskab, økonomi og planlægning. En vigtig del af landbrugsarbejdet går ud på at planlægge arbejdsopgaverne og at vedligeholde maskiner og bygninger, og du lærer desuden den grundlæggende viden om husdyr og jorddyrkning. Som landmand kan man drive sin egen gård eller arbejde som ansat, hvor man blandt andet pløjer, sår og høster for andre.

 

Ønsker du at gå i Bonderøvens fodspor og blive selvforsynende med eget hønsehus, uld fra egne får og en ko i baghaven, der leverer mælk til hele familien, kan landbrugsuddannelsen også være nyttig for dig. Start allerede selvforsyningsdrømmen i dag, og køb dit nye Hønsehus her.