5 gode råd til dig, der overvejer at blive sugarbabe

5 gode råd til dig, der overvejer at blive sugarbabe

https://unsplash.com/photos/z9nHOBQXnaA

Lets face it; studenterlivet er for de fleste ikke ensbetydende med luksus og store oplevelser. Med lidt held kan det blive til en tur i H&M og en uge på et 2-stjernet hotel i Egypten. Det er nok også grunden til, at en stor del af de aktive sugarbabes på de forskellige sugardating-websites er studerende, der ønsker en lidt anden livsstil end den, som SU'en tillader.

Er du nybegynder i sugardatinguniverset? Og har du svært ved at navigere rundt i det? Bare rolig! Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, så du kan få en god start på et godt sugarbabeliv.

1. Vær realistisk

Husk på, at succesfulde mænd opsøger sugarbabes af en grund, og det er derfor vigtigt, at du er i tråd med det. Sørg for at klarlægge jeres fælles vilkår og deltaljer i forholdet, så du allerede fra første date ved, hvordan det vil gå. Det er naturligt, at du måske vil udvikle kærlige følelser for din sugardaddy, men du skal sørge for at holde det under kontrol. Det selskab, din sugardaddy får fra dig, er forskelligt fra traditionel dating; det er derfor, han gør det. Husk at mærke efter og sørg for, at dine følelser ikke bliver til noget, som hverken du eller din sugardaddy ønskede til at starte med.

 

2. Stå op for dig selv

Den bedste måde at blive en succesfuld sugarbabe er uden tvivl at bakke sig selv op. Hvis du ved, at du er attraktivt, spændende og dejligt selskab, vil din sugardaddy også synes det. Stå op for dig selv og indgå ikke en sugarrelation, hvis det er noget, du ikke vil have. Enhver potentiel sugardaddy skal også interesse dig, ellers vil gnisten aldrig komme. Vær bevidst om, hvad du fortjener, og sørg for at få det.

 

3. Vær imødekommende

Sugardaddies vil elske at oversvømme dig i gaver, sandsynligvis allerede fra første date, så sørg for at være imødekommende omkring det. Fra nyt tøj til penge til ny frisure inden en middag er alt sammen en del af det. Tak dine sugardaddies, men vær ikke alt for taknemmelig. Igen handler det om at kende dit værd, og hvad du skylder. I sidste ende er det en transaktion.

 

4. Ærlighed er den bedste politik

Ligesom ved traditionel dating er ærlighed også vigtig, når du sugardater. Din sugardaddy ønsker at stole på dig, så gør dit absolut bedste for at ankomme til tiden, holde fast ved planer og kommunikere med ham. Et sugarforhold er også et forhold, og ligesom du forventer, at han opretholder sin side, skal du også holde dig selv til regnskab og holde din.

 

5. Hold dine øjne åbne

Ni ud af ti gange vil alt gå godt, men sørg for at gå ind i sugardatinguniverset med åbne øjne. Sørg for at tale med en sugardaddy forud for jeres første møde, så du ikke er i tvivl om forventningerne til mødet. Det skaber også tryghed. Hvis du er i tvivl om noget, er det en god idé at spørge mere erfarende sugarbabes til råds.

Vigtigt at alt skal du sørge for at bruge din sunde fornuft og stole på din mavefornemmelse. Hvis det føles forkert, er det ingen skam at trække sig lidt tilbage. Det vigtigste er, at du har det sjovt, og at du føler dig sikker. Held og lykke med dit nye liv som sugarbabe!