Ken’s Pizzaria & Burgerhouse


Knuger maven i Ølstykke, og har du lyst til lidt ekstra lækkert, så kig forbi Ken’s Pizzaria & Burgerhouse. Her finder du lækre hjemmelavede durum, pitabrød og pizza sandwiches, sprøde nachos, saftige burgere, gode grillretter og smagfulde pizzaer, alle til fornuftige priser.

Ken’s Pizzaria & Burgerhouse ligger på Rådhus Allé 22 i Ølstykke, et stenkast fra stationen og lige ved siden af Rema 1000. De venlige ansatte hos Ken’s Pizzaria & Burgerhouse går altid den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse, og det er meget vigtigt for dem, at maden altid er af bedste kvalitet, hvilket også ses på de flotte anmeldelser.

Det store menukort har noget til enhver smag og lejlighed, om du er til græsk bøf, kyllingeret eller rødspættefilet, fås det her. De lækreste pizzaer er, ifølge deres kunder, byens bedste, og de fås som både familie, deep pan og indbagte. Der er også et godt udvalg til børnene hos Ken’s Pizzaria & Burgerhouse, og de lækre frokost tilbud fra kun 22 kr., er bestemt værd at prøve.

Hos Ken’s Pizzaria & Burgerhouse bringer de friske bude hurtigt maden ud, men er du i nærheden og ønsker selv at afhente, står det smilende personale klar med maden på Rådhus Allé 22 i Ølstykke.
Website

Ken’s Pizzaria & Burgerhouse's website