Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet

Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet

Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet er centralt lokaliseret på Frederiksberg og huser på nuværende tidspunkt 75 unge studerende. Kollegiet er et såkaldt lukket kollegium, alene bestemt for bachelor- og kandidatstuderende ved Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet. Da kollegiet ligger tæt på skolen på Frederiksberg og der er gode muligheder for at brænde sin SU af i Frederiksberg Centret. Du kan også nyde de hyggelige caféer og restauranter som ligger på Falkoner Alle og generelt på Frederiksberg.


Lejlighederne på Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet varierer i størrelsen 10 m2 til 12 m2. Du deler køkken og bad med dine naboer. I køkkenet har hver beboer et lille skab med plads til fødevarer og personligt køkkenudstyr. Der forefindes i køkkenerne sædvanligvis de mest elementære redskaber, dvs. komfur, køleskabe, fryser, mikrobølgeovn, bestik, potter, pander etc. Somme tider er der meget udstyr, andre gange kun ganske lidt og de fleste beboere betragter hele kollegiet som en stor husholdning, hvorfor man altid kan låne det man mangler i et af de andre køkkener. Inkluderet i huslejen er både Internet, vask, vand, el og varme. Desuden betales et mindre gebyr månedligt til Alumneforeningen.


Ønsker du at søge en lejlighed på Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet, så kan du gøre det online via følgende link: Link til online ansøgningsskema til Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet, Hostrupsvej 20, 1950 Frederiksberg C
Se Veterinær- og Landbohøjskole Kollegiet på vejviser