Tietgenskollegiet

Tietgenskollegiet

Tietgenkollegiet er et nyt og rigtigt lækkert kollegiebyggeri lokaliseret tæt på Amagerfælledvej og Københavns Universitet Amager, IT-Højskolen og Danmarks Radio. Tietgenkollegiet er arkitekttegnet af arkitektfirma Boje Lundgaard & Lene Tranberg i samarbejde med landskabsarkitekt Marianne Levinsen og COWI.


Tietgenkollegiet er på mange måder utroligt smart placeret. Der er cirka 5 minutter til en Metro station, der kan tage dig til Nørreport eller Kongens Nytorv på få minutter. Du kan også vælge at cykle til Københavns centrum, Rådhuspladsen, på cirka 10 minutter eller bare slentre ned af Amager Boulevard med dets mange spændende spisesteder.


Tietgenkollegiet har i alt 360 lejligheder fordelt på 6 boligetager. Et værelse på Tietgenkollegiet varierer i størrelsen 26 m2 til 45 m2 og du deler køkken og spisestue med dine naboer. Hertil kommer store fællesafsnit med bl.a. køkken, spise- og opholdsplads, tv-stue og studierum. stueetagen rummer fællesfaciliteter såsom møde- og studierum, festlokale, cykelparkering mm.


Der er nogle krav for optagelse på Tietgenkollegiet: - Ansøger skal være under 30 år på ansøgningstidspunktet. - Reststudietid på over 1 år. - Ansøger skal gå, eller forventes optaget, på en SU-berettigede bachelor- eller kandidatuddannelse som er defineret af Videnskabs- og Kulturministeriet eller sidestillet med. - Uddannelsesinstitutionen skal ligge i Øresundsregionen.


Ønsker du at søge et værelse på Tietgenkollegiet, så skal du downloade og udfylde et ansøgningsskema. Ansøgningsskemaet til Tietgenkollegiet ligger online og er100% digitalt.


Se Tietgenkollegiet på vejviser